Desființarea caselor de marcat de la Auchan, mesaj pentru cei ”la care nu v-a plăcut cartea”: Urmează și alte meserii care vor dispărea!


Desființarea caselor de marcat de la Auchan îi afectează tot pe cei fără studii și cărora ”nu le-a prea plăcut cartea”, cum se zice în popor. 

Am văzut aici comentarii în care scrie ca este evoluție… ! Să vă scriu ceva despre evoluția asta! Cel mai evident exemplu de automatizare sunt aparatele de bilete, care sunt din ce în ce mai prezente și în România. Aparatele îți dau și bilet, îți fac și abonament. Nu va mai fi nevoie de persoanele care vand bilete. Este mult mai rapid cu automatele.

Așa cum am observant și eu, și voi exista multe domenii în care roboții au inlocuit, sau vor înlocui curând oamenii. După cum ai văzut, chiar și ospatarii.

Însă, încă se pune valoare pe oamenii de calitate. Întotdeauna un ospatar care face clientul sa saliveze nu va fi înlocuit de un robot. Un ospatar care face o recomandare de vin excelență în așa fel incat clientul sa comande și o a-2-a sticlă nu va fi inlocuit. Niciun robot nu va reuși sa empatizeze cu un client. Așa este și cu aceasta slujba de casier mai discuți cu Dna acea cunoaște produse care poate să le recomande.

Pe scurt există o stare de bine care se numește comunicare! Este doar un mic început cu situația asta! La care nu v-a plăcut cartea sau efectiv nu ați avut acel coeficient pentru a învăța, poate a fost Ok și meseria de casier! Acuma sunt și alte meserii în care la fel puteți fi înlocuiți! Nu nu sunt de acord cu ideea de a renunța la slujba casierului!”, a explicat un clujean, expert contabil, într-un mesaj pe Știri de Cluj.

Dan Negru: ”Ce face Auchan nu e progres, ci păcăleală! Progresul e trecerea de la lumânare la bec, de la cal la motor!”

Comentarii Facebook