Ofertă nouă pe piața clujeană de mobilier: Producătorul moldovean Tandem a deschis un showroom pe strada Bună Ziua - FOTO


(Material publicitar)

Clujenii au acum o nouă destinație pentru achiziționarea mobilei de calitate: Tandem. Producătorul de mobilă din Republica Moldova a deschis porțile unui showroom desfășurat pe trei etaje pe strada Bună Ziua nr. 45A și e pregătit să surprindă vizitatorii prin versatilitate, calitate și posibilitatea de personalizare a mobilei. Cu ocazia lansării pe piața clujeană, Tandem oferă, până la sfârșitul lunii februarie, reduceri graduale de până la 25% la toate produsele.

Tandem oferă piese de mobilier pentru întreaga locuință, adaptate atât la cerințele iubitorilor stilului clasic, cât și pentru cei ce apreciază stilul contemporan.

Povestea Tandem a debutat în anul 2002, în Chișinău, iar de atunci pot spune că suntem într-un continuu proces de dezvoltare. Am început prin a produce materiale pentru mobilă, piese de mobilier personalizate de la zero, iar din 2017 ne-am focalizat și pe producția de mobilier în serie. Mobila noastră se poate personaliza în funcție de numeroase specificații,  de la stofe și  culori până la dimensiuni. Am reușit să realizăm o gamă largă într-o producție de serie, fapt ce ne ajută să-i livrăm comanda clientului într-o perioadă scurtă de timp și să ne asigurăm că exigențele sale sunt satisfăcute”, spune Olga Vataman, reprezentantul Tandem.

Olga Vataman-administrator Tandem.jpg

Clienții găsesc aici mobilierul necesar pentru amenajarea livingului, a dormitorului și a holului, de la paturi și saltele până la canapele, mese și scaune. Pot beneficia de produse personalizate, în funcție de dorințe, după dimensiuni, materiale sau culori. ”În funcție de materialele folosite, putem adapta mobilierul și la stilul clasic, și la cel minimalist. De altfel, încercăm permanent să fim în pas cu tendințele din lumea mobilei, iar la fiecare două-trei luni venim cu modele noi de canapele, paturi, saltele, în funcție de ce ne cer clienții”, explică Olga Vataman.

Una dintre cele mai mari temeri identificate în rândul publicului atunci când vine vorba de achiziționarea pieselor de mobilier este aceea că nu se vor potrivi cu celelalte piese din locuință.  De aceea, fiecare zonă a showroomului întins pe trei etaje este amenajată într-un mod intuitiv, astfel încât procesul de achiziție să fie facilitat pentru vizitator. ”Dorim să aducem atmosfera de «acasă» în showroom-ul nostru”, completează Olga Vataman. 

mobila-dormitor-Tandem-5.jpg

Până la sfârșitul lunii februarie, vizitatorii se vor bucura de reduceri la fiecare produs achiziționat: 10% pentru primul produs din comanda, 15% pentru cel de-al doilea și 25% pentru cel de-al treilea (reducerea se acordă în funcție de prețul produselor, de la cel mai mare la cel mai mic). 

Pe lîngă produsele de mobilier, Tandem oferă și servicii de transport și montaj, astfel încât să asigure calitatea produsului final și durabilitatea sa în timp. Clienții beneficiază de o garanție extinsă de până la trei ani pentru fiecare piesă de mobilier achiziționată, iar pentru saltele de o garanție de zece ani. Compania oferă și un termen de trei luni de testare pentru gama variată de saltele pe care o oferă. ”Rezultatul final dă diferența. Trebuie să fii la cel mai înalt nivel din toate punctele de vedere și de aceea suntem alături de clienții noștri de la primul pas făcut în showroom până la montaj și chiar și post-garanție”, explică reprezentanta companiei.

canapea-Tandem.jpg

Aceasta prezintă și așteptările Tandem cu privire la experiența pe piața clujeană: ”Avem obiective mari, iar piața din Cluj-Napoca are un potențial pe măsură. Ne place atmosfera de aici și ne plac oamenii. Sunt, într-adevăr, foarte calzi și primitori. Primele interacțiuni au fost un succes: vizitatorii sunt încântați și își doresc să revină. Îi așteptăm pe toți cu mare drag în showroom-ul nostru! Dorim să lansăm și o invitație de colaborare către designerii de interior, arhitecți și dezvoltatori imobiliari. Suntem deschiși spre parteneriate”.

Clujenii sunt așteptați în showroomul Tandem de pe strada Bună Ziua nr. 45A de luni până vineri între orele 10:00 și 19:00, sâmbăta si duminică - între orele 10:00 și 17:00. 

mobila-dormitor-Tandem-4.jpg

Tandem este o firmă de mobilă înființată în anul 2002 la Chișinău. În prezent, se regăsește în topul producătorilor de mobilă din Republica Moldova. Compania Tandem este prezentă pe piața din România din anul 2015 și are showroomuri în București, Brașov, acum și Cluj-Napoca; urmează să deschidă un magazin de prezentare și la Iași. Mai multe informații despre produsele Tandem și galerii de imagini sunt disponibile pe site și pe pagina de Facebook. 

mobila-dormitor-Tandem-3.jpg