„Nu vă mai ia nimeni în serios”. Casa Aurarului, scoasă la vânzare de aproape un an, antreprenori agasați de „oferta unică de 2 milioane de euro”


Casa Aurarului, un monument istoric, din secolul al XVIII-lea, din Cluj, a fost scoasă la vânzare de aproape un an. În condițiile în care proprietarul nu a reușit să o vândă la prețul exorbitant de 2 milioane de euro, un agent imobiliar a apelat la o strategie de „marketing” care i-a enervat pe membrii unui grup de antreprenori.

Anul trecut Casau aurarului, o clădire construită în urmă cu circa 300 de ani, situată în centrul Clujului, pe strada I.C. Brătianu, a fost scoasă la vânzare cu 2,1 milioane de euro. Oferta prezentată de agentul imobiliar care se ocupă de vânzare drept „o oportunitate care apare probabil o dată la câteva generații” mai are de așteptat apariția unui cumpărător, scrie Adevărul

Agentul a crezut că va găsi repede un client care să ofere 2,1 milioane de euro pentru o clădire care are nevoie de investiții majore, în contextul în care orice intervenție de renovare trebuie să treacă printr-un proces complicat de autorizare prin Comisia monumentelor, care ar trebui să asigure evitarea apariției unor aberații arhitectonice într-o zonă de protecție a monumentelor istorice.

Postările cu „oferta de nerefuzat” au devenit atât de dese încât membrii Grupului Antreprenorilor din România l-au reclamat că exagerează:

„Mai oprește-te, omule! Adminii, ce faceți? Chiar așa, să spamezi grupul asta cu același anunț imobiliar, deja e de prost gust”, s-a revoltat Paul.

„Vezi că unii dau report la aceasta oportunitate unica”, a comentat Marius.

„De ce e a treia oara când văd anunțul asta”, a intervenit Anda.

„Luci, iar începi cu …”, a comentat Tavi.

„Mi se pare sau am văzut postarea de vreo trei ori în ultima săptămână?”, a reclamat Andrei.

„Ce m-am săturat de oportunitatea ta unică”, a remarcat Ioan.

„Fără supărare, dar la cât spam ați făcut cu postarea asta, nu vă mai ia nimeni în serios. Ori stricați proiectul, dvs. personal, Lucian Andrei, ori proiectul în sine e total îndoielnic. Dacă e serios, nu mai postați de 2 ori pe zi”, a intervenit Alex.

Comentarii Facebook