S-a inaugurat noua farmacie ECOFARMACIA în Piața Flora din Mănăștur. Vezi cum arată FOTO(P)



Ecofarmacia și-a inaugurat noua reprezentanță din Cluj-Napoca, în Piața Flora din Mănăștur.

Ecofarmacia este un lanț cu 184 de angajați, medici, farmaciști, asistenți și economiști, care se ocupă de sănătatea oamenilor din 8 județe transilvănene.

Am început în 2009 în Alba Iulia și am rămas în Ardeal. Am dorit să fim primul lanț de farmacii low-cost din România, iar timpul ne-a dat dreptate. Astăzi, toate marile farmacii, și nu numai, își axează strategia pe prețul scăzut. Unii chiar au și înregistrat limba română la OSIM. ”Prețul foarte mic” a devenit proprietate intelectuală. Alții au schimbat ”eternul feminin” pe reducerile pentru pensionari. Drumul spre sănătate este pavat cu mii de produse gratis. Nu mai știm dacă să mergem la o farmacie cu prețuri mici, la o farmacie cu prețuri foarte mici sau la una cu produse gratis”, a declarat reprezentantul Ecofarmacia, doctorul Radu Pavel.

Doctorul Pavel a explicat că, față de alte farmacii, Ecofarmacia nu face compromisuri, încercând să găsească echilibrul perfect între buzunarul pacientului, bugetul Casei de Asigurări și cea mai bună conduita terapeutică.

Noi am ales prețul corect pentru produsul corect. Nu vrem să schimbăm prescripția medicală pentru discounturi, nu vrem să eliberăm produse gratuite în locul celor recomandate. Dorim să găsim întotdeauna echilibrul între cea mai bună conduită terapeutică, bugetul Casei de Asigurări și buzunarul pacientului.

Sănătatea nu are preț, dar medicamentele nu sunt întotdeauna foarte ieftine. Noi nu vrem să vindem medicamente cu orice preț! Vrem doar ca oamenii sănătoși să rămână sănătoși, iar cei bolnavi să se însănătoșească”, spune reprezentantul lanțului de farmacii.

Astăzi inaugurăm un nou concept de farmacie. un nou concept funcțional, care lasă farmacistului mai mult timp să acorde sfaturi pacientului și în același timp mai multă rapiditate pentru cei grăbiți. Un nou concept financiar, care ne permite să fim accesibili nu doar pe produsele ieftine. un nou design interior, o nouî atmosferă. Inaugurăm o farmacie, nu un spital. Unde altundeva am fi putut începe toate acestea, dacă nu cumva în capitala Ardealului?”, a conchis dr. Radu Pavel.

Comentarii Facebook