Noi zboruri de la Cluj spre Grecia pentru vara anului 2022


Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj va opera trei destinații de vacanţă din Grecia, respectiv Zakynthos, Heraklion și Rhodos, operate de către compania aeriană Blue Air, începând din sezonul de vară al anului 2022.

Grecia este o țară care atrage milioane de turiști din toată lumea, fiind și în topul preferințelor românilor. „Tărâmul zeilor” asigură experiențe inedite prin tot ce are de oferit turiștilor-peisaje paradisiace, plaje cu ape azurii și nisip fin, experiențe culinare de neuitat, numeroase obiective turistice, istorie și tradiție.  

Noile rute adăugate rețelei de rute Blue Air pentru sezonul de vară 2022, completează selecția atractivă de destinații de agrement pentru sezonul de vară următor. Zborurile spre aceste destinații vor fi operate începând din luna iunie 2022, cu câte două frecvențe pe săptămână, oferind noi opțiuni atractive de călătorie spre Grecia și răspunzând necesităților de conectivitate pe segmentul de trafic turistic. 

Rutele care vor conecta Clujul de Zakynthos, Heraklion și Rhodos și care vor facilita călătoriile spre insulele grecești atât pentru clujeni, cât și pentru pasagerii din întreaga regiune a Transilvaniei, sunt disponibile spre vânzare și vor fi operate de compania aeriană Blue Air, conform următorului program de operare: 

Destinația 

Debut rută 

Zile de operare 

Program de operare 

Heraklion 

7 iunie 2022 

Marți și Sâmbătă 

CLJ 17:40- HER 20:00 

HER 20:45 – CLJ 22:55 

Rhodos 

8 Iunie 2022 

Miercuri și Duminică 

CLJ 06:30- RHO 08:55 

RHO 09:40- CLJ 12:10 

Zakynthos 

9 iunie 2022 

 

Joi și Duminică 

CLJ 12:50- ZTH 14:55 

ZTH 15:40- CLJ 17:40 

David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internaţional ”Avram Iancu” Cluj, a declarat că ”noile destinații spre Grecia vor îmbogăți oferta de zboruri turistice oferite pasagerilor Aeroportului Internațional Cluj și reprezintă încă o confirmare a angajamentului companiei Blue Air de a-și dezvolta activitățile de pe Aeroportul Internațional Cluj”.

Comentarii Facebook