NAPOCA DRESS, un loc magic, cu cele mai frumoase cadouri de Crăciun! (P)



Vino la Napoca Dress, un boutique nou, situat în zona centrală a Clujului (strada Napoca nr. 25), pentru a descoperi un loc magic, desprins parcă dintr-un basm. Aici găsești cele mai frumoase cadouri pentru prințesele din viața ta: rochii unicat sau în serie mică, realizate din dantelă fină, tul sau vâscoză, brodate manual cu motive viu colorate inspirate din folclorul rusesc (rochițele din seria Matrioska, marca Mashenka) sau decorate fantezist cu aplicații din mărgele și brâuri ce flatează silueta; pantofi pictați manual, creații semnate ANCOLETTE, selectați special pentru a completa ținuta de sărbătoare; păpușile handemade cu aer drăgălaș și ștrengar, create cu fantezie și migală. Toate piesele sunt semnate de designeri talentați, ale căror proiecte locale merită susținute.

 



La Napoca Dress vei fi cucerită de broderiile fine și texturile diafane care te poartă într-o scenă fermecătoare de bal. Croielile pline de grație sunt accentuate de culori intense, în nuanțele delicioase ale acadelelor sau sunt cuprinse de un suflu misterios prin culori untoase, visătoare.

Creează atât pentru tine cât și pentru fetița ta un look angelic, adoptând stilul prințeselor de altădată, al căror farmec învăluit de mister și feminitate atemporală ne aduce doza de magie și romantism după care tânjim în sezonul de iarnă. 

 

 

 



Bucură-te de Crăciun purtând rochia roșie brodată cu fulgi de nea și alegând cu grijă cadouri pentru fetița ta și prietenele ei. Păpușile Strop de Magie sunt un cadou de vis pentru micuțele prințese. Acestea sunt pictate și confecționate manual, sunt drăgălașe, expresive și pline personalitate, având un aer jucăuș.

 

 

Fiecare păpușică este unică și specială în felul ei.

 



Și pentru că vorbim de cadouri, află că Napoca Dress a pregătit un Gift Card special pentru sărbătorile care se apropie: oferă celor dragi un Gift Card Napoca Dress, iar ei își vor alege, cu tine în gănd, cadoul pe care și-l doresc.

 



Dăruiește, intră în atmosfera Crăciunului!

www.napocadress.ro
https://www.facebook.com/napocadressboutique/
Str. Napoca nr. 25, Cluj-Napoca, 0771 066 827
Orar: L-V: 10 - 18 / S: 10 - 14

Comentarii Facebook