Mission RS este motocicleta electrică ce ajunge la 100 de km/h în numai trei secunde

 

Vehiculele electrice au intrat in atentia publicului larg, mai ales ca au aparut si modele sport. Acum vorbim de ceva si mai incitant: motociclete, odata cu Mission RS.

 

Dupa Tesla S si Nissan Leaf, automobile de succes, constructorii s-au gandit si la combinarea bateriilor cu doua roti, insa nu pe acele scutere destinate plimbarilor prin oras, ci pe motociclete destinate bikerilor pasionati de viteaza. Asa a aparut Mission RS.

 

Motocicletele electrice sunt de mai multi ani pe piata si, ca toate vehiculele electrice, au o acceleratie fantastica, un cuplu fenomenal, nu poate fi masurat ca la motoarele termice – motoarele electrice ori sunt oprite, ori sunt pornite si ajung la maxim instant – nu au emisii, iar un plin este mult mai ieftin decat la motoarele termice. Totusi, vehiculele electrice au o distanta de deplasare limitata, din cauza bateriilor Li-ion.

 

Cei de la Mission Motors sunt pe cale sa incline balanta in favoarea motoarelor electrice cu noul model Mission RS, care costa 57.000 de dolari. Mission RS este un “superbike” in adevaratul sens al cuvantului si este pe cale sa se impuna.

 

Citește restul articolului pe playtech.ro. 

Comentarii Facebook