Vacanță în Tunisia de la 229 de euro, în iulie, și în Turcia de la 339 de euro, prin Kartago Tours (P)

 

Dacă încă nu ți-ai programat vacanța și vrei să mergi într-o destinație exotică, la prețuri acceptabile, atunci oferta de mai jos ți se adresează ție. Zborurile sunt din Cluj-Napoca, Bucuresti, Timisoara si Sibiu.

 

Ofertele pentru Tunisia încep de la prețul de 229 de euro, pentru plecările din 10 sau 17 iulie. Hotelul ofertat este Dreams Beach, 3 stele, în Sousse, cu Half Board. Cei care vor un hotel cu regim All inclusive pot opta pentru Club Calimera Rosa Rivage, patru stele, în stațiunea Monastir. Prețul pentru acest hotel este de 339, pentru plecările din 10 sau 17 iulie.

 

Vezi mai jos și alte oferte speciale.

 

 

PRETUL INCLUDE: Biletul de avion dus- întors, cazarea la hotelul ales cu regimul de masă specificat, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistența turistică în limba română.


PRETUL NU INCLUDE: Taxa de aeroport: 115 euro/persoană, taxa de kerosen: 6 euro/persoană, taxa de rezervare: 14 euro/persoană. Programele facultative. Asigurarea medicală si storno TURIST PLUS PREMIUM. 

 

Turiștii care visează la un sejur în Turcia, cu plecare din 12 iulie, au la dispoziție oferte care încep de la 339 de euro. Toate hotelurile din oferă au regim All inclusive sau Ultra All Inclusive.

 

Vezi mai jos oferta:

 

 

Pretul include: Biletul de avion dus- întors, cazarea la hotelul ales cu regimul de masă specificat, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistența turistică în limba română,

 

Pretul nu include: Taxa de aeroport: 95 euro/persoană, taxa de kerosen: 10 euro/persoană, taxa de rezervare: 14 euro/persoană. Programele facultative. Asigurarea medicală si storno TURIST PLUS PREMIUM.

Comentarii Facebook