Duminica 28 Aprilie

Mai ai 5 zile să câștigi o izolație continuă GRATUITĂ pentru căminul tău!


În tumultul vieții de zi cu zi, continuitatea reprezintă cheia echilibrului și stabilității. Aceasta se reflectă atât în rutinele noastre zilnice, cât și în necesitatea unui fundament solid în căminul nostru. Așa cum ideea de continuitate acționează ca o ancoră într-o lume agitată și schimbătoare, izolația devine esențială pentru menținerea confortului și echilibrului în interiorul casei noastre.

Descoperă în rândurile ce urmează cum o izolație continuă îți poate transforma complet locuința și află cum ai șansa să câștigi o izolație gratuită în luna noiembrie!

Spuma poliuretanică reprezintă o metodă completă și continuă de izolare care cuprinde izolarea termică, fonică și hidroizolația. Aplicată direct pe acoperișuri, mansarde, poduri, hale și pereți interiori și exteriori, aceasta umple eficient toate spațiile, eliminând riscul pierderii de energie prin îmbinări sau zone neizolate.

izo2.jpeg

Și acestea nu sunt singurele vești bune! Izolația cu spumă poliuretanică are o mulțime de avantaje: se aplică rapid, are proprietăți fonoizolante, are un cost redus, este cel mai eficient material termoizolant de pe piață și este foarte rezistentă la umezeală, la foc și la diferite condiții meteorologice.

Împărtășind același spirit al continuității, firma Isorihner se menține ca fiind o prezență constantă și durabilă pe piața din România. Cu o experiență de peste 16 ani, ne-am specializat pentru a oferi cele mai bune servicii atunci când vine vorba de izolații cu spumă poliuretanică și ne dorim să rămânem lideri în acest domeniu.

Și pentru că vrem ca și tu să beneficiezi de această idee de continuitate, extindem campania noastră de Black Friday pentru toată luna noiembrie! Ai șansă unică să câștigi 120 np de izolație GRATUIT doar respectând niște reguli simple de participare. Accesează acest link, completează formularul de înscriere cu datele tale și dă follow paginilor noastre de Instagram și Facebook - IsoRihner. Atenție, mai sunt doar câteva zile în care te mai poți înscrie!

Noi acoperim costurile pentru un acoperiș de până la 120 mp cu 15 cm de spumă cu celulă deschisă, dar tu poți izola mult mai mult decât atât. De asemenea, nu trebuie să îți faci griji că izolarea trebuie să se facă într-o perioadă apropiată. Ai un întreg an la dispoziție ca să profiți de acest premiu minunat!

Ce mai aștepți? Campania este creată special pentru toți locuitorii din județul Cluj, așa că înscrie-te chiar acum în concurs și transformă oportunitatea de a câștiga într-o realitate pentru tine și locuința ta! 

Comentarii Facebook