Licitatia pentru autostrada Gilau - Nadaselu va continua


Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a anuntat ca licitatia pentru atribuirea contractului de construire a tronsonului de autostrada intre Gilau si Nadaselu continua.

Firma SC Drumuri si Poduri Gheorgheni, care a depus o contestatie in legatura cu caietul de sarcini, si-a retras plangerea.

Constructia tronsonului de autostrada 3a1 Cluj Vest (Gilau) - Nadaselu, de 8,7 kilometri, a fost scoasa la licitatie de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) la un pret astronomic pe kilometru.

Valoarea totala estimata a contractului de proiectare si constructie se ridica la 316.721.333,35 de lei, adica 73 de milioane de euro. Contractul a fost scos la licitatie in 26 ianuarie, iar ofertele vor fi deschise in 21 martie, anunta conducerea Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Cluj.

Contractul nu va putea fi impartit pe loturi pentru a nu se ajunge in situatia in care o parte din lucrare sa fie facuta de o firma, ira alti kilometri de alta.

Portiunea de autostrada de 8,7 kilometri va tranzita doua localitati din judetul Cluj, pana la kilometrul 5 pe raza comunei Gilau, iar restul pe raza localitatii Garbau. Cei 8,7 kilometri fac parte din tronsonul 3a de 25 de kilometri, intre Gilau si Mihaesti.

 

S-a scos la licitatie tronsonul Gilau - Nadaselu! Costul unui kilometru este ASTRONOMIC

Comentarii Facebook