LANSARE iPhone 5: E cel mai subțire telefon din lume. Află detalii

 

iPhone 5 a fost lansat și este cel mai subțire telefon din lume. 

 

Phil Schiller a prezentat noul gadget, construit în întregime din sticlă şi aluminiu. iPhone 5 este acum cel mai subţire telefon din lume (cu 18% mai subţire şi cu 20% mai uşor). Ecranul este mai mare decât la modelele precedente, având 4 inci, iar rezoluţia este de 1136 x 640, 426 PPI, raport 16:9.

 

VEZI FOTO cu noul smartphone.

 

Noul smartphone va putea funcționa și în rețelele 4G și va avea o viteză mare de navigare pe internet. Are și suport pentru tehnologiile HSPA+, DC-HSDPA și o nouă tehnologie wireless: 2.4ghz and 5ghz on 802.11n.

 

Procesorul iPhone 5 este de două ori mai rapid decât al modelului 4S. De asemenea, bateria va avea o putere mai mare decât la modelul precedent.

 

Camera foto-video este de 8 megapixeli, la fel ca și în cazul 4S, dar calitatea imaginilor va fi mai bună. Viteza declanșatorului este cu 40% mai mare, iar camera foto va putea face fotografii panoramice de 28 de megapixeli.

 

Camera principală va avea o rezoluție de 1080p, iar cea frontală de 720p.

 

Pe iPhone 5 va rula noul sistem de operare iOS 6.0. Apple a renunțat la Google Maps și folosește un serviciu propriu de hărţi. Noul sistem de operare integrează Twitter şi Facebook.

 

De asemenea, dock connector-ul este cu 80% mai mic, iar cablurile mai vechi vor putea fi folosite cu ajutorul unor adaptoare.

 

Secretara Siri va fi disponibilă pe iPhone 5, urmând să fie upgradată pentru a oferi rezultate din cât mai multe domenii. Siri va putea posta chiar și pe Facebook. 

 

Telefonul va fi disponibil în două culori, alb şi negru, iar rama de aluminiu va avea nuanţe de gri diferite pentru cele două modele. 

 

Prețurile noului gadget vor fi asemăntoare cu cele ale modelului precedent: 199 dolari (16GB), 299 dolari (32GB) şi 399 dolari (64GB) pentru abonamentele de doi ani pentru Statele Unite. 

 

Smartphone -ul va apărea în magazine din 21 septembrie și până la sfârşitul anului va fi vândut în 100 de ţări.

 

Noul sistem de operare iOS 6 va fi portat și pe iPhone 3GS, 4, 4S, iPad 2, noul iPad şi iPod-urile 4Gen din 19 septembrie.

 

Știre în curs de actualizare...

Comentarii Facebook