Miercuri 24 Aprilie

La Leroy Merlin cumperi și primești înapoi: Fă-ți card de client, prezintă-l la casă și te răsplătim!


Ai card la Leroy Merlin, te răsplătim pe loc în magazin! Clujenii care vin cu cardul de client în magazinele retailerului în luna august și cumpără de cel puțin 400 lei, câștigă automat vouchere pe care le pot folosi pentru cumpărături. 

August este luna în care răsplătim clienții fideli Leroy Merlin din Cluj-Napoca. Toți cei care au card de client Leroy Merlin și cumpără de cel puțin 400 de lei în magazin - sumă care trebuie să se regăsească pe un singur bon de cumpărături, primesc automat un voucher în valoare de 10 lei. 

În cazul în care ai un bon de 800 lei, primești automat două vouchere în valoare de 10 lei. Mai multe cumpărături de 400 de lei, mai multe vouchere cadou! Practic, la fiecare bon a cărei valoare este multiplu de 400 lei, clienții primesc automat și multiplu de vouchere de 10 lei. 

Campania, derulată în cele două magazine fizice: Leroy Merlin Cluj-Napoca Vlaicu (Strada Aurel Vlaicu 182) și Cluj-Napoca Turzii (Calea Turzii 186), are loc doar pe parcursul lunii august și se adresează exclusiv persoanelor fizice care dețin card de client Leroy Merlin. Voucherele acordate pot fi utilizate timp de o lună de la data primirii lor. 

Pentru a beneficia de voucherul de 10 lei la achiziția de minimum 400 lei, trebuie scanat la casă cardul de client Leroy Merlin. Perioada de valabilitate a voucherului este de o lună și poate fi folosit exclusiv în magazinele fizice. 

Inclusiv cei care comandă produse Leroy Merlin cu livrare la domiciliu în valoare de minimum 400 lei vor primi vouchere, însă la rândul lor, le pot folosi doar în magazinele fizice din țară. 

Leroy Merlin deține 20 de magazine în România

LEROY MERLIN este liderul european al pieței de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe construcții, decorațiuni și grădinărit. Companie inovatoare din cadrul ADEO, LEROY MERLIN deține 800 de magazine în 15 țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud. Peste 115.000 de colegi fac parte din familia LEROY MERLIN. Aflată într-un progres constant, compania ADEO a devenit cea mai mare companie franceză de pe piața internațională. În prezent, companiile grupului ADEO sunt recunoscute peste tot în lume prin numeroasele premii “Great Place to Work Institute”.

În România funcționează 20 magazine LEROY MERLIN, cu peste 3000 de angajați în 14 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara, Oradea și Târgoviște.

Comentarii Facebook