La Auchan Cluj, pepenii din Ungaria sunt vanduți sub brand PRODUS ROMANESC - FOTO/ UPDATE Ce spune conducerea Auchan

 

Un clujean a surprins o angajată de la Auchan Cluj, în timp ce muta pepenii ungurești într-un container pe care scria produs românesc.

 

20 august 2015, Auchan Cluj. Doamna din imagine muta pepeni dintr-un recipient de carton pe care scrie "Watermelon export Hungary" intr-unul pe care scrie ”Gheorghe Doja - Cooperativa Agricola”, sub un semn care ne informeaza: PRODUS ROMANESC, Pepene verde, 0.99 lei/kg”, a scris un clujean pe Facebook.

 

 

 

 

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

In calitate de companie responsabila, Auchan impune si urmareste respectarea nu numai a prevederilor legale dar si a Codului Etic intern si, respectiv, a unui intreg sistem de reguli, standarde si proceduri de companie, totul pentru a asigura un comert de calitate si in avantajul clientilor nostri.

 

Dorim sa va asiguram ca situatia respectiva, cu totul izolata, a fost provocata de o eroare umana de apreciere individuala si neatentie din partea colaboratoarei noastre, in conditiile in care cele doua produse aveau aceleasi caracteristici si erau la acelasi pret. Dar dorim, in acelasi timp, sa va informam ca ambele produse - pepenii din Romania, respectiv cei din Ungaria, existau in in acelasi timp in oferta magazinului, cu amplasari distincte in zona de fructe si legume  si erau semnalizate, fiecare, cu propriul afisaj, tocmai pentru a permite clientului sa aiba o buna informare in decizia sa de cumparare.

 

Ne pare rau pentru aceasta greseala umana aparuta si va asiguram ca am luat toate masurile corective, pentru a evita aparitia unor astfel de situatii in viitor.”, a declarat Tiberiu Danetiu, director marketing Auchan România.

Comentarii Facebook