Iulius Mall Cluj are reduceri de până la 70%. Ce magazine fac discounturi

 

Iulius Mall Cluj vine cu reduceri de până la 70% în prima lună a anului 2013. 

 

Cei care doresc să-şi reînnoiască garderoba, să-şi completeze colecţiile de accesorii, să îşi facă un cadou parfumat sau să îşi îmbogăţească biblioteca sunt aşteptaţi în IULIUS MALL CLUJ la cumpărături mai ieftine cu până la 70%.

 

Clienţii care vor să îşi achiziţioneze piesele vestimentare mult visate trebuie să ştie că H&M, Kenvelo, Camaϊeu, Nichi, Escudo, Bossini, Calliope, Condor, Motor, Mustang şi Terranova au promoţii de până la 70%. Articole de îmbrăcăminte cu preţuri la jumătate se găsesc la Tommy Hilfiger, Steilmann, Massimo Dutti, Damat Tween, Bigotti, Orsay, Guara, Mizar, Roberta Biagi, Mathilde, Motivi, Stradivarius, Zara, Leonard Fashion, IQ şi Dockyard Islands. La fel de atrăgătoare sunt şi ofertele Guess, Pull & Bear, Little Big şi Geox - până la 40%, dar şi Adam's by Secuiana şi Smuggler - până la 30%.  Preţuri atractive au şi Bershka şi Seroussi.

 

De asemenea, unităţile cu produse destinate prichindeilor au afişat surprizele colecţiilor de iarnă. Magazinul Noriel îi răsfaţă pe cei mici cu articole mai ieftine cu până la 70%, Kiddy Store cu până la 60%, Piciul cu până la 50%, iar Dinoland cu până la 20%.

 

Articole sportive se găsesc la preţuri avantajoase în magazinele U-Man şi ”U”-Cluj - până la 50%, Nike şi Converse - până la 40%, Adidas - până la 30%, precum şi Calcio Sport - până la 20%.

Promoţii speciale continuă cu magazinele de încălţăminte din IULIUS MALL CLUJ: Amely  şi Condor până la 70%, Il Passo şi Office Shoes până la 60%, iar Bata, Deichmann, Veronesse, Ecco Shoes şi Zuca până la 50%.

 

Şi la capitolul lenjerie s-au pregătit surprize de sezon. Cumpărăturile de la Jolidon sunt mai tentante cu până la 70%, iar cele din magazinele Soleil Sucré şi Goldenpoint cu până la 50%. Oferte se găsesc şi la Mondex şi Triumph.

 

Amatorii de parfumuri şi cosmetice au de ales dintr-o diversitate de produse la preţuri ispititoare. Marionnaud şi Sephora au promoţii de până la 70%, Ruby Rose de până la 50%, iar Farmasi Cosmetics, Sabon şi Professional Shop au pregătit surprize pentru clienţii fideli.

 

Cei care doresc să cumpere de la IULIUS MALL CLUJ bijuterii şi accesorii la ofertă sunt aşteptaţi la Splend'or, Swarovski, Accesorize şi Meli Melo - până la 50%, dar şi la Gemstones Bijou şi Millefiori - până la 30%.

 

De asemenea, Bam Boo propune decoraţiuni cu până al 70% mai ieftine, iar Art Georgie's şi Valentini Bianco cu până la 50%. Şi librăria Nemira aşteaptă pasionaţii de literatură cu tarife înjumătăţite, iar la Cărtureşti promoţiile sunt de până la 40%.

Comentarii Facebook