Înghețata Napoca se produce la Baciu până în 2014


Compania Friesland anunță că a prelungit contractul pentru fabricarea înghețatei Napoca la fabrica din Baciu până cel puțin la finele anului 2014.

Fabrica FrieslandCampina din Baciu deține expertiza pentru a produce Napoca, un brand cu tradiție în România. Fabrica noastră din Baciu produce 45 de sortimente de înghețată Napoca, ce încântă adulții și copiii pe tot teritoriul României. În fabrica de la Baciu se produce înghețată de 40 de ani”, a declarat József Szász, Supply Chain Director Friesland Campina România.

În 2009, brandul Napoca a fost subiectul unei tranzacții între FrieslandCampina România și Unilever, potrivit căruia înghețata urma să fie produsă în continuare în fabrica din Baciu a companiei.

Suntem mândri și bucuroși să avem în familia noastră un brand românesc cu o tradiție valoroasă. Acum, după 40 de ani, înghețata Napoca se face tot din lapte proaspăt, după aceeași rețetă naturală, chiar dacă gama de înghețate s-a dezvoltat foarte mult”, a declarat Anca Severin, Senior Brand Building Manager Refreshment, Unilever South Central Europe.

În prezent fabrica Friesland Campina de la Baciu produce unt, telemea, brânză topită, brânză de burduf și lapte de consum.

Comentarii Facebook