Control în cluburile din Cluj! VEZI ce localuri au fost amendate și de ce

 

Inspectorii OPC Cluj au controlat în noaptea de 22 spre 23 iunie mai multe cluburi din oraș și au aplicat amenzi de 22.500 de lei. 

 

Rezultatele verificarilor sunt urmatoarele:

 

1. SC EUPHORIA PUB SRL

 

Abateri constatate : 

a) Comercializare produse cu data limita de consum depasita;

b) Cosuri pentru reziduri fara capac;

c) Abateri informare- lista meniu incomleta ( la sortimentele de cafea nu se specifica  cantitatea de substanta uscata care intra in componenta produsului);

d) Personalul angajat fara ecuson;

e) Nu se respecta prevederile Legii 349/2002 privind fumatul in spatiile publice inchise/ nu este delimitat spatiul pentru nefumatori si fumatori avand in vedere ca spatiul util este de peste 100 m2.

 

La data controlului a mai fost cercetata si o reclamatie in care se semnaleaza ca, clinetii nu beneficiaza de oferta ( Long Drink inclus in pret ). Aspectele reclamate nu au fost constatate.

 

2. SC SHOWTECHNICH SRL

 

Abateri constatate:  

 

a) Nu se repsecta prevederile legii 349/2002 privind fumatul in spatiile publice inchise ( in unitate nu exista spatiu pentru nefumatori/ in ambele spatii se consumau produse din tutun, spatiul util fiind mai mare de 100m2.                             

b) Bauturi energizante ( Red Bull) si apa minerala (Dorna)- depozitate direct pe paviment.

 

3. SC DIESEL CLUB SRL 

 

Abateri constatate: 

a) Neafisare autorizatii de functionare;

b) Nu se respecta prevederile Legii 349/2002 - privind fumatul in spatiile publice inchise (lipsa salon nefumatori, avand  in vedere ca spatiul util este de peste 100m2.

c) Cosurile pentru reziduri fara capac.

 

4. SC BOILER EVENTS SRL

 

Cercetare reclamatie in localitatea Bontida, la castelul  Banffy unde s-a desfasurat in perioada 21-23.06.2013 festivalul Electric Castle .

 

Reclamatia a vizat moneda de consum ( token), pe baz careia se puteau consuma bauturi si mancare pe teritoriul festivalului, nemultumirea unui consumator fiind aceea ca nu putea primi rest la cumparaturile efectuate.

 

Nu au fost constatate abateri in urma cercetarii aspectelor semnalate.

 

5. AGORA EVENTS SRL

 

Abateri constatate: 

 

a) Nerespectarea prevederilor Legii 349/2002 – lipsa spatiu nefumatori.

 

6. THE BREAK TREE SRL

 

Abateri constatate – nerespectare conditii prescrise sau declarate ( nu se face dezinfectia veselei, nu se utilizeaza toi-ul, pahare murdare.

 

7. MY WAY SRL

 

Abateri constatate - lipsa spatiu nefumatori si fumatori.

 

Pentru neconformitatile descrise mai sus, au fost aplicate sanctiuni contraventionale in valoare de 22500 lei si au fost dispuse masuri de intrare in legalitate.

Comentarii Facebook