ING Cluj angajeaza 50 de persoane vorbitoare de ceha si slovaca


ING angajeaza 50 de persoane pentru Centrul Regional de Servicii pentru tarile din Europa Centrala din Cluj Napoca, care sa vorbeasca limbile ceha sau slovaca.

"Centrul Regional de Servicii pentru tarile din Europa Centrala al ING din Cluj-Napoca recruteaza, pana la sfarsitul anului, circa 25 de persoane in departamentul de Operatiuni si alte 25 in departamentul Financiar. Noii angajati vor face parte din echipele care desfasoara activitati in domeniul asigurarilor de viata pentru aceste tari. Recrutarea are loc in vederea optimizarii operatiunilor din regiune si in vederea imbunatatirii serviciilor destinate clientilor din Cehia si Slovacia", sustin reprezentantii companiei.

Candidatii trebuie sa fie vorbitori si de limba engleza, sa aiba studii superioare si abilitati foarte bune de operare pe calculator.

Reprezentantii ING au specificat ca salariul oferit este peste media pe economie, fara a specifica suma. "In contextul beneficiilor, remunerarea reprezinta o recunoastere a profesionalismului angajatului: salariul mediu al unui angajat al Centrului Regional ING este peste media venitului mediu pe economie, iar la acesta se adauga bonusurile oferite, care sunt aliniate cu politicile de beneficii ale grupului ING, impreuna cu conditiile performante de lucru si oportunitatile de dezvoltare profesionala", a declarat Raluca Deac, ofiter de comunicare la Centrul Regional ING.

In total, compania intentioneaza sa angajeze la Cluj Napoca circa 1.000 de persoane pana in 2013, iar pana acum are 150 de salariati.

Comentarii Facebook