Informaticieni angajati la Cluj! Vezi detalii


O companie internationala, cu puncte de lucru in Cluj-Napoca, Brasov si Sibiu, angajeaza 100 de informaticieni.

Compania iQuest, specializata in dezvoltarea de solutii si servicii customizate de software, va angaja anul acesta aproximativ 100 de persoane, majoritatea pentru sediul din Cluj-Napoca, dar si pentru centrele din Brasov si Sibiu. La sfarsitul campaniei de recrutare, compania va numara circa 500 de angajati in Romania.

"Si la Sibiu ne-am planificat o crestere substantiala a numarului de angajati. Am inceput in toamna anului trecut cu o echipa specializata in tehnologie .NET, dar deja am recrutat si pentru alte tehnologii", a declarat Cornelius Brody, CEO iQuest.

"Programul pe care ne vom concentra in continuare va fi iQuest University care se desfasoara in toate centrele noastre. Desigur ca ne dorim sa atragem ingineri seniori dar, in continuare, ne vom urma principiul de baza si anume recrutarea talentelor, indiferent de nivelul de experienta acumulat anterior", a mai spus Brody.

 

"Anul trecut, dintre cei 12 tineri specializati in IT care s-au prezentat cu CV-urile, pe toti i-am acceptat in firma noastra, iar acum ne mandrim cu ei. Examenul este unul riguros si consta in trei etape: trei faza de interviu DHR, evaluarea tehnica si ultimul pas este ca cel interesat sa aiba o discutie cu fiecare sef de departament al firmei", a mai adaugat Brody.

 

Compania are angajati cu o varsta medie de 30 de ani.


iQuest a inregistrat anul trecut afaceri de 16 milioane euro, in crestere cu peste 40% fata de rezultatul raportat anul anterior.

Comentarii Facebook