În locul fabricii Ursus de pe Moților va apărea un supermarket

 

Un supermarket își va face apariția în locul fabricii Ursus de pe Calea Moților. Vorbim despre un teren de un hectar care este situat aproape de zona ZERO a Clujului. 

 

Nemții de la Lidl sunt interesați să cumpere aceste teren și să ridice acolo un supermarket, într-o zonă în care lipsește un astfel de magazin și care are un vad bun, fiind situată pe drumul care leagă centrul de cartierul Mănăștur, o zonă în care locuiesc peste 100.000 de clujeni.

 

O economie trebuie să crească sustenabil şi să aibă o serie de piloni pe care să se bazeze. La noi tot ce se construieşte se construieşte pe consum, aşa cum se întâmpla încă din perioada de boom. Aceste reţele de comerţ modern forţează deschideri şi se extind în continuare deşi există deja o densitate mare de magazine în România”, a spus Aliz Kosza, un manager cu experienţă în turism, FMCG (Orkla Foods) şi construcţii (Fabryo), citat de zf.ro.

 

Fosta fabrică de bere Ursus a fost ”culcată” la pământ, ultimele care au căzut au fost rezervoarele uriașe în care se producea berea.

 

URSUS a demolat și rezervoarele uriașe de la Fabrica Bere de la Cluj - FOTO

Comentarii Facebook