Hotelul Victoria intra in reparatii dupa 25 de ani de activitate! Holul va fi refacut complet


Hotelul Victoria intra in reparatii dupa 25 de ani de activitate si holul va fi refacut complet. Investitia se ridica la 250.000 de lei.

Directorul Sucursalei pentru Reprezentare si Protocol Victoria Cluj Napoca, Angela Marchis, care administreaza hotelul, a declarat pentru Stiri de Cluj ca lucrarile vor incepe la finalul aceste saptamani si vor consta in refarecea completa a hotelului.
 
"In primul rand, vom incepe cu instalatiile si acolo sunt problemele pentru instalatii sunt vechi si nu au mai fost schimbate din 1986, cand a fost dat in folosinta hotelul. Vom muta receptia vis-a-vis de partea de intrare si vom amplasa un bar in hol, mutandu-l pe cel care este acum la etaj", a adaugat Angela Marchis.

Administratorul Hotelului Victoria a mai adaugat ca in acest moment este o competitie acerba intre unitatile din zona centrala a orasului si fara aceste modernizari vor fi pierduti clienti.

"Intri in hotel si e umezeala de la acele lambriuri care sunt vechi de 30 de ani. Scara nu se modifica, dar vom face igienizari si vom schimba toate instalatiile. Vom inchide holul pe portiuni la finalul saptamanii si vom muta receptia pentru a nu afecta activitatea. Oricum, acum in perioada aceasta nu sunt multi turisti, asa ca nu vor fi probleme", a mai declarat Angela Marchis.

Contractul de refacere a holului a fost adjudecat de firma SC Volt Instal SRL, care s-a angajat sa termine totul pana la data de 15 martie contra sumei de 252.000 de lei.

Lucrarile de modernizare vor fi completate cu schimbarea completa a mobilierului din hol. 

Hotelul Victoria  avut in 2010 un grad de ocupare cuprins intre 45- 50% in lunile de vara si cu o usoara crestere in restul anului.

Comentarii Facebook