GOTO Parking a realizat investiții de 135.000 de euro în anul 2022


GOTO Parking, parcarea din incinta Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj, anunță că în anul 2022 s-au realizat investiții de peste 135.000 de euro. Această sumă se adaugă la investițiile de peste 500.000 de euro care au fost realizate din 2019, de la preluarea parcării de către GOTO Parking. 

Pe parcursul anului 2022, GOTO Parking și-a concentrat resursele pentru a moderniza parcarea, astfel încât să vină în întâmpinarea nevoilor clienților, în același timp poziționându-se ca parte integrată a comunității clujene. 

În cursul anului trecut am lucrat pe două direcții importante. Prima se referă la partea de investiții, unde, cu siguranță, cea mai importantă, nu ca sumă, ci ca utilitate, este instalarea unor stații de încărcare a mașinilor electrice, pentru a veni în întâmpinarea clienților care folosesc astfel de autoturisme. Cea de-a doua direcție este aceea de integrare a GOTO Parking în comunitatea clujeană. Chiar dacă suntem o zonă de tranzit, dorim să contribuim și să fim aliniați cu tot ce se întâmplă la nivelul municipiului Cluj-Napoca. Din acest motiv, am realizat colaborări cu diferite evenimente precum Untold, Sports Festival, TIFF, Festivalul Internațional de Carte Transilvania, dar, de asemenea, am și oferit mici atenții clienților noștri în momente importante precum 1 Martie, Ziua Femeii, Ziua Copilului și altele”, a declarat Sanda Ardelean, administratorul GOTO Parking. 

Sanda Ardelean.jpg

Astfel, 10.000 de euro au mers înspre instalarea unor stații de încărcare a mașinilor electrice, iar aceeași sumă a fost investită pentru asfaltarea zonei din fața terminalului vechi. Pentru siguranța clienților, s-au refăcut marcajele, proiect care s-a ridicat la 5.000 de euro. De asemenea, pentru ca parcarea să fie curată, iar aspectul plăcut, peste 7.000 de euro au fost investiți pentru amenajarea zonelor verzi și pentru montarea coșurilor de gunoi pentru colectare selectivă. Alți 3.000 de euro au fost direcționați către amenajarea și semnalizarea locurilor de parcare pentru persoane cu dizabilități. 

Cea mai mare investiție, adică peste 100.000 de euro, a reprezentat-o achiziționarea și montarea unui transformator electric, care urmează a fi pus în funcțiune cât de curând.

Tendința reprezentanților GOTO Parking de a merge într-o direcție de modernizare, tehnologizare și parcare verde a dus în anul 2022 la o creștere de peste 33% a numărului de tichete emise, față de anul precedent.

În anul 2023, reprezentanții GOTO Parking vor continua să investească în modernizarea și dezvoltarea parcării, iar printre viitoare investiții se numără: asfaltarea zonei de Sosiri, reamenajarea parcării, suplimentarea automatelor de plată și implementarea sistemelor de POS la fiecare barieră. 

Desigur, ESG și inovarea vor rămâne în centrul atenției noastre și în acest nou. Ne dorim să fim, la fel ca până acum, o parcare de aeroport modernă, care se aliniază cu marile parcări din Europa Occidentală. De asemenea, suntem orientați spre viitor, așadar, ne concentrăm o bună parte din resurse spre a deveni o parcare cât mai verde”, a adăugat Sanda Ardelean, administratorul GOTO Parking. 

DESPRE GOTO Parking

GOTO Parking una dintre cele mai moderne parcări de aeroport din România, situată în proximitatea Aeroportului Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca.

Parcarea beneficiază de sistemul LPR (License Plate Recognition, pentru identificarea numerelor de înmatriculare auto) și al parcării Equinsa, dar și de un sistem modern de plată prin intermediul aplicației yeParking și de posibilitatea de rezervare din timp a locului de parcare, pentru a evita timpii lungi de așteptare. Clienții GOTO Parking se pot bucura de marcaje care au rolul de a fluidiza traficul, de un sistem de iluminare modern, dar și de siguranță în interiorul parcării, deoarece obiectivul este supravegheat cu ajutorul unui sistem video performant.

Din 2019, de la preluarea parcării aeroportului din Cluj, reprezentanții GOTO Parking au modernizat și adaptat acest obiectiv de interes dorințelor clienților, oferind servicii similare cu cele întâlnire pe orice aeroport european pentru a reduce stresul și imprevizibilitatea de a găsi un loc de parcare într-una dintre cele mai tranzitate zone din municipiul Cluj-Napoca.

Pentru mai multe informații: www.gotoparking.ro

Comentarii Facebook