Glume savuroase pe seama unei garsoniere din Cluj-Napoca! Oare ce confort e? Chiria e de apartament cu două camere - Galerie FOTO


O clujeancă a scos la închiriat o garsonieră în zona Expo Transilvania, din cartierul Mărăști, pentru prețul de 300 de euro. Reacțiile celor care au văzut locuința sunt savuroase. 

Se află la etajul 1/4, este recent renovată, ba chiar pot spune că este complet renovată, instalațiile și electrocasnicele sunt noi. Este utilată complet și izolată termic, are aer condiționat și centrală proprie, recent montate. Nu este pet friendly”, precizează proprietara locuinței, citată de Libertatea.ro

Bucătăria garsonierei este direct în hol, așa că puteți aerisi lejer, dacă deschideți ușa. 

Ferească Dumnezeu!”, a scris un utilizator. ”E bună pentru când aveți certuri în familie. Dormiți separat, mâncați separat”, a glumit cineva. ”Numai în Cluj găsești garsonieră făcută pentru două persoane”, a punctat altcineva. 

300 de euro? Au mutat strada cumva mai spre centru?”, a întrebat altcineva. Camera arată ca una dintr-un cămin studențesc: ”Așa avem și noi camerele, dar la jumătate de preț”. 

Oamenii au glumit și pe tema centralei: ”Unul doarme cu centrala deasupra capului și celălalt cu aerul condiționat”, ”E bine că ai centrala deasupra capului, așa nu auzi trenul”, ”Bună poziționare a centralei termice, dacă îți e sete noaptea, îți pui niște apă direct din centrală”, au mai punctat aceștia.

Captură6.JPGCaptură4.JPGCaptură2.JPGCaptură1.JPG

Comentarii Facebook