Marti 16 August

FOTO - Cât costă carburantul azi, 1 iulie, după validarea Ordonanței de Urgență. Virgil Popescu: „Le mulțumesc companiilor care s-au conformat voluntar”


Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a prezentat, vineri, 1 iulie, imagini cu mai multe benzinării care au redus prețul carburanților: „Carburanţi mai ieftini! Vreau să le mulţumesc tuturor companiilor care s-au conformat voluntar”, a declarat ministrul pe pagina sa oficială de Facebook. La un plin de 50 de lictri de carburant, șoferii ar trebui să economisească în jur de 25 de lei, începând de astăzi, asta doar dacă benzinăriile aplică prevederile Ordonanței. 

Începând de astăzi, vineri, 1 iulie, teoretic, benzina și motorina ar trebui să coste mai puțin decât ieri. Pentru a verifica prețul carburanților din toate stațiile din România, românii pot urmări lista completă cu costurile din 1 iulie 2022, în online, pe Monitorul Prețurilor. 

benzinarie 1.jpg

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a postat pe pagina sa de Facebook imagini cu câteva benzinării care s-au conformat deja Ordonanței de Urgență aprobată joi, 30 iunie. Nu toate benzinăriile din țară au pus în aplicare acest lucru, deoarece compensarea prețului la carburant este voluntară. Cu toate că există stații de alimentare care au pus în aplicarea reducerea de 50 de bani per litru, mulți români consideră că această „soluție” este o „bătaie de joc” din partea Guvernului. 

Carburanţi mai ieftini! Vreau să le mulţumesc tuturor companiilor care s-au conformat voluntar şi au aplicat deja prevederile Ordonanţei de Urgenţă cu privire la reducerea cu 50 de bani/litru a preţului la carburanţi”, spune Virgil Popescu. 


Comentarii Facebook