Fondul de ten, gestul esențial al oricărei rutine de machiaj, vine acum de la eMAG



Fondul de ten este cel mai bun aliat al oricarei femei atunci cand oboseala, varsta sau mediul isi lasa amprenta asupra pielii. Soarele , frigul sau praful sunt inamicii impotriva carora fondul de ten va va veni in ajutor in fiecare zi.

Convingerile din trecut, potrivit carora fondul de ten distruge pielea, nu mai sunt demult de actualitate. Produsele actuale sunt imbunatatite cu ingrediente care hidrateaza si protejeaza tenul impotriva razelor solare si a radicalilor liberi. La eMag gasesti cea mai variata gama de fonduri de ten, la cele mai bune preturi, de la produse dermatocosmetice- La Roche Posay sau Vichy- pana la produse de lux Christian Dior, Lancome, Estee Lauder sau Guerlain, precum si cosmetice pentru persoanele care dispun de un buget mai mic- L'Oreal, Revlon, Rimmel sau Maybelline New York. Secretul este sa il alegi pe cel care ti se potriveste.

Pentru pielea uscata foloseste fonduri de ten cu emolienţi, de tip crema, onctuoase, cu agenti hidratanti si substante nutritive care dau suplete pielii si impiedica evaporarea apei.

Daca pielea ta e grasa, atunci alege fonduri de ten matifiante, pudrante cu agenti absorbanti care elimina luciul.

In cazul pielii mixte cele mai potrivite sunt fluidele si cremele cu tenta colorata care matifiaza zonele grase si le hidrateaza pe cele mai uscate.

Orice tip de piele ai avea, gasesti pe eMAG, la un click distanta, fondul de ten potrivit la pret promotional. Iar ca sa iti fie cat mai usor sa il alegi pe cel potrivit pentru tine, poti sa selectezi produsele in functie de tipul de ten, brand, gama sau nuanta dorita. Nuanta ideala trebuie sa fie cu un ton mai deschisa decat culoarea tenului tau.

Tipul fondului de ten se alege nu doar in functie de tipul de piele, ci si in functie de rezultatul pe care doresti sa il obtii: acoperierea imperfectiunilor, efect natural, efect de iluminare, netezire sau lifting.

Fondul de ten lichid, de exemplu, este perfect pentru a crea un look natural. Acesta nu are un grad de acoperire foarte mare, dar te ajuta sa-ti uniformizezi culoarea tenului. Fondul de ten lichid vine in doua variante:

1. hidratant – ideal pentru o textura satinata, efect stralucitor, indicat pentru toate tipurile de piele
2. matifiant – ideal pentru mascarea imperfectiunilor, efect mat, indicat pentru tenul gras si mixt cu tendinta de ingrasare
Fondul de ten compact este si el de doua feluri:
1. crema – ideal pentru un look satinat, indicat pentru tenul mixt si uscat
2. pudra – ideal pentru a crea un machiaj rapid, indicat pentru tenul cu tendinta de ingrasare

Fondurile de ten sub forma de mousse sau spray au o formula usoara, ideala pentru a crea un machiaj natural. Confera pielii o textura fina, sunt absorbite foarte repede de piele si sunt foarte usor de aplicat.

Aceste tipuri de fond de ten sunt ideale pentru toate tipurile de piele, chiar si pentru cea sensibila, dar nu ofera o acoperire prea buna pentru tenul cu probleme.

Fondul de ten nuantator are o formula usoara si discreta care ofera o acoperire destul de slaba. Este ideal pentru persoanele care nu au mari probleme cu tenul si care nu sunt adeptele machiajelor pronuntate.

Fondul de ten nuantator este foarte usor de aplicat si poate fi folosit si ca o baza hidratanta zilnica.

Dar orice nevoie ai avea, la eMAG vei gasi fondul de ten care sa fie a doua ta piele. Nu trebuie sa iti faci deloc griji in privinta produsului, intrucat comanda iti va fi preluata imediat si livrata in termen optim. Mai mult, vei putea deschide coletul la livrare si daca nu esti multumita sa il returnezi in termen de 30 de zile.

Comentarii Facebook