Ferma de pui din Florești se VINDE. Ce proiect apare în loc / UPDATE: Ce spune proprietarul fermei din Florești

 

Proprietarul fermei de pui din Florești, Nicolae Cobarzan, pare a fi bătut palma cu un investitor străin în cazul vânzării fermei de pui.

 

Cobarzan neagă aceste informații. CITEȘTE AMĂNUNTE MAI JOS

 

Primarul comunei Florești, Horia Șulea, a declarat că a primit un email din partea investitorului, care solicită lămuriri în legătură cu actele necesare. 

 

Am primit un e-mail din partea investitorului care anunță că a avut discuții cu Alexandru Ladariu, arhitectul șef din Florești, și cu Nicolae Cobarzan, patronul fermei, discuții despre care eu nu am fost informat. Am aflat, însă, prin acest email că în locul fermei ar urma să fie construit un mall de genul celui de la Parndorf, un mall deschis cu spații de joacă pentru copii. Acolo, sunt circa 4 hectare pe care ar putea fi ridicat acest mall”, a precizat primarul Horia Șulea.

 

Acesta a spus că a văzut și câteva planșe prezentate de investitor în e-mailul trimis, prin care solicită unele lămuriri în privința documentațiilor necesare.

-----------------------

UPDATE

 

Proprietarul fermei din Florești neagă o eventuală vânzare.

 

Nu știu de ce ferma e o problemă atât de importantă acum, în campanie. Nu știu cine zice că o vinde, să o vândă, dacă e a lor. Dar nu e. Orice e de vânzare pe lumea asta. Acum însă, încă un an și jumătate, și să vreau să o vând nu pot pentru că avem un angajament cu APIA. Vedem după perioada aceasta dacă vând sau dacă facem alt angajament. De vândut firma s-a tot vorbit și dacă vine cineva cu o ofertă bună care să îmi convină, sigur că vând. Discuții însă nu au fost. Am vorbit cu primarul, am vorbit cu alți oameni, dar am vorbit așa cum vorbesc acum cu dumneavoastră. Nimic mai mult. Oricum, un an și jumătate nu pot vinde nimic”, a precizat Nicolae Cobârzan, conform Transilvania Reporter.

Comentarii Facebook