Duminica 27 Septembrie

Farmec lansează noua gamă de îngrijire a părului ArganPlus (P)


Compania clujeană Farmec la snează noua linie de pproduse ARGANPlus, destinată îngrijirii părului, care hrănește firul de păr redându-i strălucirea și elasticitatea naturală.

Cu un conţinut ridicat de omega-6 şi omega-9, polifenoli, vitamina E şi F și o serie de acizi graşi, uleiul de argan este un aliat puternic pentru sănătatea părului.

 


Astfel, noile formule ArganPlus hidratează părul uscat, previn despicarea firului de păr și uscarea scalpului, iar părul își recapătă flexibilitatea și strălucireanaturală. Degradat de coafarea și aranjarea zilnică, din cauza acțiunii produselor chimice de styling, vopsirea frecventă sau expunerea la factorii de mediu agresivi, părul își regăsește nivelul optim de vitalitate.

Noua gamă Farmec ARGANPlus cuprinde 5 produse destinate diferitelor nevoi ale părului:

Șamponul ARGANPlus jojoba este ideal pentru părul fragil și scalpul sensibil. Uleiul extras din fructul de jojoba asigură o îngrijire blândă a scalpului, având efecte emoliente și hidratante. În plus, acesta are o contribuție semnificativă la restabilirea echilibrului natural al scalpului și rădăcinii firului de păr.

Șamponul ARGANPlus keratină este special conceput pentru părul deteriorat și dificil de aranjat. Produsul reface keratina distrusă, iar firul de păr redevine ferm și rezistent, simțindu-se sănătos de la rădăcină până la vârf.

Șamponul ARGANPlus ulei de măsline este indicat pentru părul lipsit de consistență, având capacitatea de a revigora firul de păr și de a-l lăsa elastic și mătăsos. În plus, conținutul bogat în acizi graşi (omega-3 şi omega-6), antioxidanţi, vitamine (A, B1, B2, C, E, F) şi minerale (fier, magneziu, cupru, calciu, mangan, sulf) al uleiului de măsline hrănește pielea scalpului și tonifică firul de păr.

Masca de păr ARGANPlus ulei de măsline întărește acțiunea șamponului și ajută părul devitalizat să își recapete strălucirea. Formula se bazează pe ulei de argan, ulei de măsline, provitamina B5 şi vitaminele A şi E. Dacă vitamina B5 menține elasticitate părului și are efect reparator, vitaminele A și E favorizează regenerarea firului de păr și echilibrul hidrolipidic al scalpului.

Uleiul hidratant ARGANPlus aranjează până și cele mai rebele fire de păr rebele, oferind un plus de strălucire și luminozitate.

.

Comentarii Facebook