Evenimentele de 5 * ale Clujului. Nunțile ca în povești, galele demne de Marele Gatsby sau evenimentele corporate poartă aceeași semnatură: Vanilla Events


Situat chiar în centru, showroomul Vanilla Events a devenit unul dintre locurile în care se conturează cele mai frumoase evenimente ale orașului nostru. Nu e de mirare, având în vedere că agenția deține un portofoliu impresionant de decorațiuni în trendințe, capabil să satisfacă și cei mai pretențioși clienți. O vizită pe site-ul lor e suficientă ca să te convingă că transformă vise în realitate:

Existăm pe piață de opt ani de zile și ne mândrim să spunem că ne numărăm printre pionerii din domeniu. Am aparut ca un răspuns firesc la nevoia clienților noștri de a crea evenimente in standardele impuse de estetica și trendurile internaționale . Așadar, ne-am perfecționat stilul și ne-am alcătuit portofoliul de produse astfel încât decorațiunile ballroom de înaltă clasă să fie semnătura noastră.”, spune Denisa Nicoară, manager.

Wedding by Vanilla Events.jpeg

Secretul succesului, ni se spune, îl reprezintă tocmai această adaptare constantă la nevoile și solicitările clienților. Indiferent că sunt în ipostaza de organizatori de evenimente, wedding planners sau decoratori, evenimentele realizate sunt personalizate până la ultimul detaliu. Pasiune, grija pentru nevoile clienților, implicare și muncă pe măsură sunt cuvintele repetate constant pe parcursul discuției noastre:

Înțelegem că fiecare client are o viziune diferită, prin urmare facem tot posibilul să adaptăm preferințele sale la particularitățile locației și bugetul stabilit inițial. Este extraordinar să vedem cum reușim, în fiecare sezon, cu câteva ingrediente cheie, să transformăm ideile îndrăznețe ale clienților noști în realitate. Iar testimonialele acestora sunt adevarata evaluare a serviciilor noastre.” , a declarat și Fica Bălăncan, wedding planner

Vanilla Events a început cu doi angajați, însă echipa a crescut odată cu dezvoltarea afacerii. Experiența rezultată din sutele de evenimente la activ le-au ajutat să creeze și o bază de furnizori auxiliari. Deși nunțile care le poartă semnătura sunt cele care au asigurat reputația agenției, echipa mai are câțiva ași în mânecă:

Echipa-Vanilla-Events.jpeg

Conceptul de Romantic Setting rămâne preferatul nostru. Cu ajutorul lui punem la cale cereri în căsătorie, aniversări private, petreceri ale burlăcițelor etc. în locații inedite. Cu mulți dintre clienții noștri ne reîntâlnim cu ocazia botezului. Iar adevărata probă de foc o reprezintă evenimentele corporate unde lucrăm cu mii de oameni simultan. Livrăm performanță tocmai prin simbioza perfectă între echipa noastră și multitudinea de colaboratori pe care îi avem”, precizează Oana Ozsvath, event planner.


Gala de Craciun Little People 5.jpeg

(poze: Gala de Crăciun - Little People / Romantic Setting)

Abia așteptăm să vedem cu ce ne va surprinde această echipă în sezonul de evenimente care este pe punctul de a începe. Mărturisim că am ieșit din showroomul cu certitudinea că ne așteaptă o vară plină de evenimente de 5*.

Showroomul Vanilla Events este situat pe str. Constantin Brîncuși, nr. 16 și poate fi vizitat doar pe baza unei întâlniri programate în prealabil la contact@vanillaevents.ro


Comentarii Facebook