Endava va angaja încă 200 de informaticieni la Cluj

 

Endava, una dintre principalele companii de servicii IT din regiune, vrea să mai angajeze încă 200 de persoane la Cluj și să ajungă la 500 de salariați, în următorii 3 ani.

 

În ultimul an, am crescut foarte mult în România, iar în prezent, la Cluj-Napoca, Endava numără mai mult de 300 de angajaţi faţă de 190 la începutului anului, ceea ce reprezintă o creştere de peste 60% a numărului de angajaţi. În următorii 3 ani, vrem să ajungem la 500 de oameni, şi căutăm în continuare programatori pentru tehnologiile Java, .NET, C++ sau mobile, testeri şi arhitecţi software, project manageri, consultanți IT și analişti service desk”, a declarat Valentin Metzger, Delivery Director la Endava. 

 

La nivel naţional, compania mai are centre de dezvoltare și suport la Iaşi şi Bucureşti, în timp ce la nivel de grup, Endava numără aproximativ 1.000 de angajaţi.

 

Planurile de recrutare ale companiei au în vedere ca minimum 20% dintre noii angajaţi să fie tineri absolveniţi, Endava continuând şi în 2013 programele de angajare de absolvenți, care includ training intensiv în primele luni și respectiv programele de internship pentru studenți.

 

Programele noastre destinate absolvenţilor şi candidaţilor la început de carieră, desfăşurate la Cluj, au avut mare succes în acest an şi vom continua cu programe similare şi  în anul viitor. De asemenea, vom continua să investim în programul Endava University care constă în training-uri tehnice şi de soft skills, destinate exclusiv angajaţilor Endava, indiferent de nivelul la care se află în carieră” a adăugat Metzger.

 

Endava și-a dublat în 2012 spațiile de birouri închiriate în Cluj-Napoca, ajungând la un total de peste 2.900 de metri pătraţi în ambele sedii de pe strada Buftea și, respectiv, din complexul Iulius Mall, unde a fost realizată cea mai recentă extindere a spațiului de birouri.  

 

Pe viitor, compania intenţionează să-şi consolideze operaţiunile desfăşurate pe plan local într-un singur sediu, de peste 4.000 de metri pătraţi. 

 

Endava urmăreşte să asigure angajaţilor săi un mediu de lucru cât mai plăcut, iar toate sediile companiei sunt amenajate după un concept unitar implementat în toate sediile Endava. 90% din spaţiu este de tip open space, astfel încât echipele de lucru să poată comunica foarte uşor între ele pe parcursul zilei, iar circa 10% din spațiu este folosit pentru săli de sedinţe și zone de relaxare”, a mai explicat Metzger.

 

Endava este o companie privată de servicii IT înfiinţată în anul 2000. Cu aproape 1.000 de angajaţi, Endava are 8 sedii în Marea Britanie, Statele Unite, România şi Republica Moldova şi o cifră anuală de afaceri de peste 29,8 de milioane de lire sterline/37 de milioane de euro.

Comentarii Facebook