Early booking la Fany! Cumpără în luna iunie bilete pentru Constanţa sau Mangalia, iar Fany îţi aduce marea mai aproape (P)

Compania de transport FANY te invită, ca în fiecare an, să mergi pe litoralul românesc, pentru că – aşa cum ştii deja – FANY te duce la mare. O poţi face cu autocarele FANY, care îţi oferă un drum confortabil şi lipsit de griji. Pleci la drum seara, iar dimineaţa te poţi relaxa deja pe plajă, într-un şezlong.

Totodată, FANY lansează de anul acesta programul Early booking. Cei care îşi cumpără bilete până în 30 iunie, primesc o reducere de 10%. Dacă puţin te grăbeşti, bani de la FANY înapoi primeşti.

Găseşti toate informaţiile pe Fany.ro şi pe pagina de Facebook FANY te duce la mare.


Cursele FANY spre litoral pleacă de la Cluj-Napoca spre Mangalia zilnic, la 21.30. Sosirea la Constanţa este programată la ora 9.15, iar la Mangalia, la 10.00. Poţi să te îmbarci şi la Turda, la 21.55, Târgu Mureş, la 23.30, Braşov, la 02.30, Câmpina, la 04.00, Ploieşti, la 04.40 şi Slobozia, la 07.05.

FANY este cea mai mare companie privată de transport de persoane din judeţul Cluj şi una dintre cele mai importante din Transilvania. Cele 130 de autobuze din parcul auto al companiei deservesc călători din 15 judeţe ale ţării, iar în ultimul an peste un milion de persoane au ales serviciile operate de compania FANY pe traseele naţionale. De altfel, compania operează sub sloganul „FANY TE DUCE LA MARE” cea mai lungă rută naţională, Cluj-Napoca - Mangalia (726 de kilometri).

Comentarii Facebook