E OFICIAL! Banca Transilvania a introdus Apple Pay în România


Banca Transilvania, liderul pietei bancare din Romania, le aduce azi clientilor Apple Pay, prin care platile devin simple, rapide si sigure. Cu Apple Pay pe iPhone, Apple Watch, iPad sau Mac, clientii pot efectua platii rapid si comod in magazine, prin aplicatii sau prin internet.

Siguranta si confidentialitatea stau la baza Apple Pay: la utilizarea cardului de debit sau credit cu Apple Pay, numarul cardului nu este stocat pe dispozitiv sau pe serverele Apple. Este alocat un Device Account Number, criptat si stocat in siguranta in device, iar fiecare tranzactie este autorizata cu un cod unic de securitate.

Platile mobile sunt si mai uşoare acum pentru clientii nostri, cand extindem posibilitatile de a plati contactless cu cardurile BT Visa si Mastercard inclusiv pentru cei care prefera sa foloseasca la cumparaturi iPhone-ul sau Apple Watch. Este o veste excelenta pentru clientii BT care iubesc Apple.” – declara Omer Tetik, CEO, Banca Transilvania.

Apple Pay este usor de instalat. Clientii BT vor continua sa primeasca toate beneficiile pe care le au in prezent prin folosirea cardurilor de debit si de credit.

Cu iPhone si Apple Watch, clientii pot plati cu Apple Pay in magazine, restaurante, taxiuri, la automate si in multe alte locuri. La cumparaturile online cu Apple Pay, prin aplicatii sau pe Safari, nu mai este necesar să fie adaugate manual datele cardului pentru plata sau informatiile de livrare si facturare. Fiecare cumparatură prin Apple Pay este autentificata cu o simpla privire sau atingere, prin Face ID sau Touch ID, sau cu parola dispozitivului.

Pentru mai multe informatii despre Apple Pay, vizitati https://www.apple.com/apple-pay/.Comentarii Facebook