Dorel a tăiat fibra optică Orange. Rețeaua portocalie e căzută


Utilizatorii Orange au probleme după ce au fost secționate cablurile de fibră optică din Transilvania și Banat, în trei zone diferite.

Momentan, o parte dintre clienţii noştri întampină dificultăţi în accesarea serviciilor de voce şi date, precum şi a aplicatiilor Orange. Aceasta situaţie se manifesta ca urmare a sectionarii multiple in reteaua de fibra optica. Colegii nostri din departamentul Tehnic lucreaza deja la remedierea problemei. Ne cerem scuze pentru neplaceri si iti multumim pentru intelegere. Revenim imediat ce avem noutati”, arată compania. 

Orange a spus că au fost secționate cablurile. ”În prezent investigăm, nu ştim dacă au fost lucrări publice sau altceva”, au precizat sursele citate.

Probleme au fost semnalate în Bucureşti, dar şi în judeţe precum Arad, Sibiu sau Vâlcea.

Serviciile de voce, date, precum și aplicațiile Orange funcționează în parametri normali. Le recomandam celor care inca intampina probleme sa inchida si sa redeschida telefonul. Mulțumim tuturor pentru răbdare și înțelegere.

Update:

Au fost identificate 3 secționări ale rețelei de fibră optică în județele Bistrița-Năsăud, Brașov și Mehedinți. Două dintre secționări au fost simultane. Tehnicienii noștri au reușit să remedieze avaria cauzată de prima secționare și sunt în continuare pe teren. Serviciile încep să revină gradual la parametri normali de funcționare.

Salut, 

În acest moment, o parte dintre clienții noștri întâmpină dificultăți în accesarea serviciilor de voce și date, precum și a aplicațiilor Orange. Această situație se manifestă ca urmare a secționării multiple în rețeaua de fibră optică. Colegii noștri din departamentul Tehnic lucrează deja la remedierea problemei. Ne cerem scuze pentru neplăceri și iți mulțumim pentru înțelegere”.

Comentarii Facebook