Miercuri 24 Aprilie

Doar 18 din cele 45 de proiecte de dezvoltare rurala din judetul Cluj au primit finantare

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, este nemultumit de activitatea Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit, care avizeaza aceste proiecte, si cere demiterea directorului Gavril Vadan.

 

"In calitate de presedinte al Consiliului Judetean Cluj protestez in mod public, solicitand totodata demisia sau destituirea de catre Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a directorului general al APDRP, Gavril Vadan, avand in vedere interpretarea abuziv-subiectiva a dosarelor promovate de catre judetul Cluj, fara criterii clare si cu modificarea acestora in timpul derularii procedurilor de evaluare a criteriilor cu privire la stabilirea gradului de saracie al comunitatilor. Este inadmisibil ca din 45 de proiecte declarate eligibile doar 18 sa primească finantare, prin aceasta fiind afectata dezvoltarea intregului judet", a declarat Alin Tise.

 

Din judetul Cluj au fost depuse 50 de proiecte, dar numai 45 au indeplinit conditiile de eligibilitate. Dintre acesteam doar 18 au primit finantare. Proiectele se refera la investitii de infrastructura, lucrari de apa si canalizare, statii de epurare, asfaltarea de drumuri comunale, construirea si reabilitarea de camine culturale, dispensare si spatii medicale.

Comentarii Facebook