Elena Udrea cere desfiintarea Companiei Nationale de Investitii

Ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, a declarat ca va cere Guvernului desfiintarea Companiei Nationale de Investitii (CNI), pentru ca programele derulate prin aceasta institutie au fost restructurate.

 

"Programul de construire de bazine de inot si patinoare a fost suspendat. Programul de construire sali de sport a fost reorganizat", a spus Elena Udrea. Ea sustine ca in acest moment se lucreaza doar pe santierele deschise in anii anteriori si ca aceste lucarri vor putea fi preluate de Directia de Investitii a Ministerului Dezvoltarii.

 

Ministrul a spus ca personalul CNI urma oricum sa fie diminuat de la 150 la 100, dar ca oamenii ale caror posturi vor fi desfiintate vor putea sa se inscrie la concursuri la Ministerul Dezvoltarii, atunci cand vor fi scoase posturi de concurs.

 

CNI este o societate de stat care deruleaza principalele activitati de investitii in teritoriu, cum ar fi constructia de sali de sport, patinoare, bazine de inot, dar si reabilitarea unor camine culturale sau introducerea retelelor de apa.

Comentarii Facebook