Deputatul PDL Cluj Mircia Giurgiu vrea sa oblige magazinele sa vanda minimum 10% produse traditionale

 

Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara, a declarat ca sustine initiativa deputatului clujean.

 

"Am discutat cu colegi parlamentari care vor sa impuna ca in magazine o anumita proportie sa fie produse traditionale. Este vorba de o initiativa parlamentara a deputatului PDL Mircia Giurgiu si a altor cativa deputati. Am discutat cu colegii, la Parlament, chestiunea respectiva si i-am dat girul. Eu voi fi un sustinator al proiectului prin care in toate magazinele va fi obligatoriu sa fie astfel de produse traditionale" a declarat Valeriu Tabara, conform Mediafax.

 

Iniţiativa deputatului PDL Cluj Mircia Giurgiu care doreste modificarea legii privind comercializarea produselor alimentare va fi depusa saptamana viitoare la Biroul Permanent al Camerei Deputatilor.

 

"Eu aa aduce in fata consumatorilor produsele traditionale. Acesti producatori nu trebuie sa se gaseasca doar la marginea drumului. E vorba de ce se produce dupa o anumita reteta, nu la scara industriala: magiunul de Topoloveni, carnatii de Plescoi, palinca de Bihor sau painea de Pecica. De ce sa nu le gasesti in magazine?" a mai spus Tabara.

 

Comentarii Facebook