Aveti un plan de afaceri? Finantati-l nerambursabil cu 40.000 lei, prin programul Antreprenor pentru viitor!

Programul isi propune imbunatatirea competentelor de afaceri pentru 250 de intreprinzatori. Vor fi acordate si 20 de finantari nerambursabile de 40 000 lei pentru cele mai bune planuri de afaceri.

 

"Antreprenor pentru viitor" este un proiect finantat de Uniunea Europeana care urmareste cresterea competentelor antreprenorilor romani aflati in dificultate.

 

Proiectul nu este o scoala teoretica, ci un ansamblu de studii de caz, de aplicatii practice si ateliere de lucru care sa dezvolte aptitudinile antreprenorilor la nivelul la care acestia sa devina competitivi in mediul romanesc actual. In plus, participantii vor fi incurajati sa se cunoasca mai bine si vor avea posibilitatea de a-si forma o retea de cunostinte in randul unor oameni cu aspiratii similare.


Instructorii din acest proiect sunt in mare parte persoane cu vasta experienta teoretica si practica, antreprenori care au avut succes pe piata si care pot impartasi din experienta lor acele lucruri care nu se gasesc in carti.

 

Participantii vor incheia proiectul cu un plan de afaceri real. Cele mai bune 20 planuri de afaceri vor primi o finantare nereturnabila de circa 40,000 lei . Pentru toate celelalte planuri de afaceri va exista sansa obtinerii finantarii prin imprumuturi bancare sau de la investitori privati.

 

Durata instruirii este de 6 luni, in medie 4-6 ore pe saptamana. Participantii vor redacta un plan de afaceri real, bine documentat si complet pentru afacerea existanta ori pentru o noua afacere.

 

Pot accesa acest proiect mici intreprinzatori aflati in dificultate din regiunea Nord Vest si Bucuresti care indeplinesc urmatoarele conditii

 

- Se confrunta cu scaderea cifrei de afaceri cu mai mult de 50%, sau cu dificultati financiare majore in ultimul an, dar au avut activitate, au depus bilanturi si au platit taxele la zi (fiind vizati, in special, intreprinzatorii/partenerii cativi intr-o afacere cu mai putin de 10 angajati si cifra de afaceri mai mica de 1.000.000 EUR).

 

- Au esuat in afaceri, respectiv au inchis sau suspendat afacerea in ultimul an.

 

Interviurile de selecţie a celor 250 de antreprenori vor avea loc pana in ianuarie 2011, in aceasta perioada echipa de selectie aflandu-se la Cluj.

 

Proiectul este derulat de Bucharest School of Management şi Daedalus Milward Brown, avand ca parteneri firma Cognitron din Cluj-Napoca şi asociaţia Clubul Întreprinzătorului Român.

 

Mai multe informatii puteti afla accesand site-ul proiectului www.antreprenorpentruviitor.ro 

Comentarii Facebook