Cumparati un cupon cu 99,99 lei si primiti 50% reducere la orice tratament la Centrul Stomatologic ImplantFix din Cluj-Napoca! (P)

Red Deal va ofera o reducere de 50% din pretul oricarui tratament stomatologic la Centrul Stomatologic ImplantFix. Daca va prezentati cu cuponul Red Deal veti primi o reducere de 50% din pretul final, incluzand atat materialele, cat si manopera.

 In cazul in care veti alege albire dentara veti beneficia, pe langa reducerea de 50% si de curatare profesionala gratis.

Lista de preturi a Centrului Stomatologic ImplantFix o puteti consulta aici.

Centrul ImplantFix nostru este specializat in reabilitarea orala pe implanturi dentare si va ofera tratamente complexe care  va vor readuce zambetul si dintii inapoi. Acum puteti sa renuntati la proteza si sa zambiti cu incredere. O arcada dentara completa ancorata pe implanturi se comporta si se simte ca si dintii naturali.

Centrul ImplantFix realizeaza toata gama de tratamente din sfera stomatologica: stomatologie generala si pentru copii, reabilitare orala, cosmetica dentara, parodontologie, implantologie, chirurgie dentara si ortodontie. Laboratorul de radiologie propriu permite vizualizarea pe loc a tuturor afectiunilor dentare sau maxilare sau controlul tratamentelor efectuate.



Oferta pentru reducere o gasiti pe www.reddeal.ro

Comentarii Facebook