Cum arată vila din Făget care costă 2,5 milioane de euro. Au înnebunit vânzătorii sau cei care plătesc?- VIDEO


O vilă din Făget este scoasă la vânzare cu prețul de 2,5 milioane de euro, adică cât o casă pe o insulă celebră sau pe litoralul din Franța, Spania sau Italia. proprietatea este însă una de vis, cu piscină, teren de tenis și baschet. 

E drept că proprietatea are un teren de 4.000 mp, piscină și alte dotări. Dar, oricum ar fi este situată tot în Cluj-Napoca, nu în Lisabona, Sicilia sau Barcelona. 

RBC Imobiliare vă oferă spre vânzare o proprietate exclusivistă situată la doar zece minute cu maşină de inima oraşului, cu intrare din stradă Făgetului, într-o zona plină de verdeaţă şi aer curat.

Proprietatea, care se întinde pe o suprafaţă de 4000 mp teren este împrejmuită cu gard de sârmă galvanizată pe o fundaţie de beton armat, care sunt camuflate de plante căţărătoare şi vită de vie. În partea dreapta, se înalţă primul corp de clădire de 135 mp desfăşuraţi, compus la parter dintr-o suprafaţă deschisă generoasă, aprox 70 mp, care poate fi compartimentată după imaginaţia şi necesităţile fiecăruia, o baie de serviciu, camera tehnică şi o scară spectaculoasă care se bifurcă, permiţând urcarea pe ambele părţi”, spun agentii imobiliari.

Comentarii Facebook