Contractul pentru reabilitarea a 423 de kilometri de drumuri judetene a fost semnat

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, a semnat contractul pentru reabilitarea a 423 de kilometri de drumuri judetene, in valoare de 281 de milioane de lei.

 

Durata de executie a lucrarilor este de 48 de luni de la data semnarii ordinului de incepere a lucrarilor, iar garantia este de 5 ani. Lucrarile vor fi efectuate de asocierea Kiat Group SRL, SC Tehnic Asist SRL si SC Damar Consult SRL, care a castigat licitatia organizata de Consiliul Judetean.

 

"Am considerat necesar sa semnam cat mai repede acest contract astfel incat in cel mai scurt timp posibil, in jurul datei de 20 august, sa inceapa efectiv executia lucrarilor prevazute in acest ambitios program de investitii si care reprezinta totodata cel mai mare proiect de infrastructura al judetului Cluj din ultimii 20 de ani. In contextul in care finantarea este asigurata integral de Consiliul Judetean Cluj prin programul nostru multianual de investitii, in momentul de fata sunt create absolut toate premisele necesare pentru ca in maxim 4 ani judetul sa beneficieze de nu mai putin de 740 de km de drumuri judetene complet reabilitate si modernizate", a declarat Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.

 

Licitatia pentru modernizarea a inca 317 kilometri de drumuri judetene a fost demarata, iar deschiderea ofertelor va avea loc in 27 septembrie.

Comentarii Facebook