Constructorul blocului MAMUT din Piața Abator vinde toată afacerea. Construcția are întârzieri


Simon Maurer vinde Grupul Maurer către fondul Revetas, inclusiv blocul din Piața Abator, din Cluj-Napoca.

Revetas, fondul de investiţii care deţine hotelul Radisson Blu de pe Calea Victoriei şi birourile Landmark de lângă Piaţa Romană este la un pas de a cumpăra Grupul Maurer, dezvoltator rezidenţial.

Pentru a se face tranzacția, trebuie acordul Consiliul Concurenţei. ”În conformitate cu prevederile Legii Concurenţei această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege“, spun reprezentanţii  Consiliului Concurenţei.

Maurer Imobiliare Group este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din România, cu proiecte rezidenţiale care acoperă oraşele Sibiu, Sighişoara, Braşov, Constanţa, Târgu-Mureş şi Cluj.

Blocul Maurer din Piața Abator are întârzieri

Au luat avansuri mari de la oameni și i-au blocat cu banii vreo 2 ani. Termenul de 2021 este din nou hilar, iar povestea cu odată ieșit din pământ merge repede e pentru copii. Ce merge repede? Păi ai nevoie de 1 an de zile doar să finisezi 23 de etaje conform cerințelor viitorilor proprietari”, a spus unul dintre ei. ”Au mințit cumpărătorii! Pe un afișier la șantier am văzut că au termen până în 2025. Cel mai probabil nu va fi gata mai repede de 2025”, a spus altul.

Constructorul a vândut deja peste 200 de apartamente, la prețurile de acum câțiva ani, dar între timp materialele de construcții aproape s-au dublat.

Va fi o reală provocare ca acest proiect să fie profitabil având în vedere promisiunile din proiect făcute cumpărătorilor, prețurile actuale ale materialelor și costul final de realizare. 

Blocul Maurer Panoramic din Cluj este considerat ”urât” de clujeni, dar și în întârziere - FOTO

Comentarii Facebook