Blocul Maurer Panoramic din Cluj este considerat ”urât” de clujeni, dar și în întârziere - FOTO


Blocul Maurer Panoramic din Piața Abator este considerat inestetic de Cluj, fiind exagerat de mare pentru acea locație. În plus, este și mult întârziat. 

Blocul trebuia să fie terminat în decembrie 2020, iar acum este ridicat la roșu. 

Maurer explică faptul că fundația a fost extrem de dificilă

Fundația a fost cea mai complexă din România, de aceea a durat foarte mult. De aici, va fi mult mai ușor. Clienții noștri înțeleg complexitatea proiectului și sunt confortabili cu termenul de finalizare. Estimăm că în 2022 se vor putea muta”, au transmis pentru Media9.

Clienții nu sunt extrem de fericiți

Au luat avansuri mari de la oameni și i-au blocat cu banii vreo 2 ani. Termenul de 2021 este din nou hilar, iar povestea cu odată ieșit din pământ merge repede e pentru copii. Ce merge repede? Păi ai nevoie de 1 an de zile doar să finisezi 23 de etaje conform cerințelor viitorilor proprietari”, a spus unul dintre ei. ”Au mințit cumpărătorii! Pe un afișier la șantier am văzut că au termen până în 2025. Cel mai probabil nu va fi gata mai repede de 2025”, a spus altul.

Constructorul a vândut deja peste 200 de apartamente, la prețurile de acum câțiva ani, dar între timp materialele de construcții aproape s-au dublat.

Va fi o reală provocare ca acest proiect să fie profitabil având în vedere promisiunile din proiect făcute cumpărătorilor, prețurile actuale ale materialelor și costul final de realizare. 

Foto: Raul Stef / Facebook

Comentarii Facebook