Consiliul Judetean Cluj va turna asfalt pana in fata halelor Bosch, de la Jucu


Consiliul Judetean Cluj inchiriaza companiei Bosch terenul pe care isi va monta halele la un pret de 0,1 euro pe metru patrat, dar ii va turna si asfalt pana la poarta halelor.

"Consiliul Judetean Cluj va sprijini compania Bosch pentru racordarea la utilitati si va asigura, pe cheltuiala sa, accesul auto si pietonal la parcela de teren. Tot in sarcina administratiei judetene va reveni devierea canalului colector care traverseaza parcela concesionata de catre Bosch. Contractul prevede ca, daca isi inchide operatiunile de la Jucu, compania Bosch fie restituie parcela de teren, in cel mult doi ani, in starea in care a preluat-o, fie gaseste un investitor care sa preia investitia in termenii contractului. Pe toata aceasta perioada, compania va plati taxele prevazute de contract", a declarat presedintele Consiliului Judetean (CJ) Cluj.

Contractul semnat vineri, 17 februarie, intre Consiliul Judetean Cluj si firma germana "acorda companiei Bosch drept de superficie pentru o perioada de 99 de ani pentru suprafata de teren de 21,5 ha situata in cadrul parcului Tetarom 3, aflat in proprietatea Consiliului Judetean Cluj. Investitia se va realiza in doua etape si are in vedere, in faza finala, construirea a 80.157 de metri patrati construiti la sol, incluzand o unitate de productie, spatii de birouri, centru logistic, cladire tehnica, parcari, alei si spatii verzi. Pentru dreptul de superficie, Bosch va plati o taxa de 0,1 euro/metru patrat pe an plus TVA, taxa ce se va achita in lei", a mai spus seful CJ Cluj.

Firma germana ar urma sa investeasca la Jucu 77 de milioane de euro in urmatorii 7 ani. Vezi AICI ce se va intampla daca va pleca mai repede.

Comentarii Facebook