Consiliul Judetean Cluj cheltuie 230.000 de lei pe sisteme de videoconferinta si proiectie TV, pentru noul sediu!


Consiliul Judetean Cluj se muta in casa noua, intr-un nou sediu pe strada Dorobantilor, langa Biblioteca "Octavian Goga", si isi cumpara aparatura electronica pentru sala de sedinta.

Licitatia lansata de Consiliul Judetean Cluj este in valoare de 233.000 de lei si vizeaza achizitia de echipamente pentru sala de sedinte si sala de conferinta, anunta rolicitatii.ro.

Lista de produse ce vor fi achizitionate:

- Echipament pentru videoconferinte
- Echipament de proiectie de televiziune
- Sistem de retea
- Videoproiectoare
- Sistem de sonorizare


Valoarea estimata fara TVA: 233.750 de lei

 

Consiliul Judetean Cluj a organizat si in luna decembrie 2010 o licitatia pentru achizitia de echipamente tehnice pentru noul sediu de pe strada Dorobantilor. Investitia s-a ridicat la 128.000 de lei si, conform caietului de sarcini, au fost cumparate: sisteme de conferinta, vot electronic, sisteme de sonorizare sala de sedinte, sala de conferinta, 7 videoproiectoare, 9 echipament de proiectie de televiziune, 2 sistem de retea (wireless) si 9 echipamente informatice.

Investitia totala pe care Consiliul Judetean Cluj urmeaza sa o faca in noul sediul de pe strada Dorobantilor se ridica la 1,5 milioane de lei.

Cladirea are o suprafata de 3.500 de metri patrati si a fost evaluata la 13 milioane de lei. Imobilul a fost construit pentru a fi folosit de Directia Regionala Vamala, dar sediul acestei institutii a fost transferat la Oradea.

Comentarii Facebook