Miercuri 24 Aprilie

Conducerea Napolact: Laptele pe care il folosim provine exclusiv din Transilvania


Conducerea Napolact dezminte acuzatiile aduse de seful Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor din Cluj, Mircea Radu, care a afirmat ca laptele este adus din Ungaria si alte tari.

Peter Szautner, general manager Friesland Campina Romania, a declarat ca materia prima din care este produs laptele Napolact provine exclusiv din Transilvania, folosind lapte colectat de la 1300 de ferme selectate in aceasta regiune. In plus, toate produsele Napolact sunt procesate in cadrul fabricilor sale din zona Ardealului.

"Napolact are o istorie de peste 100 de ani si este una dintre cele mai respectate marci din Romania. Napolact S.A. a fost preocupata intotdeauna de a produce si distribui lactate de cea mai buna calitate. Materia prima este colectata in prezent exclusiv de la partenerii sai din Transilvania, iar produsele Napolact sunt fabricate la standarde inalte in unitatile de productie din regiunea Ardealului. De asemenea, Napolact este o marca de incredere construita pe valorile si traditiile Ardealului", a declarat Peter Szautner.

Oficialii Friesland sustin ca seful CJPC Cluj, Mircea Radu, si-a bazat acuzatiile pe suspiciuni.

"Regretam faptul ca dl. Mircea Radu, in calitate de director al Comisariatului Judetean  pentru Protectia Consumatorilor din Cluj, a inaintat acuzatii bazate pe suspiciuni, nu pe fapte, admitand ca nu a verificat aceste informatii pana la data conferintei. Aceste declaratii pot crea confuzie si pot distruge increderea castigata de marca Napolact, o marca preferata si respectata de consumatorii romani din toata tara. in cazul in care imaginea marcii Napolact va fi afectata de acuzatiile nefondate, vom lua toate masurile legale pentru a proteja imaginea marcii", a mai afirmat Peter Szautner.

Compania Napolact a avut in 2009 o cifra de afaceri de 233,5 milioane de lei. Firma are 550 de angajati si prelucreaza anual 32 de milioane de litri de lapte, colectate de la un numar de 1300 de ferme selectate din Transilvania.


Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Cluj atrage atentia ca Napolact foloseste o reclama mincinoasa pentru ca exista suspiciuni ca laptele este adus din Ungaria.

Comentarii Facebook