Comuna Feleacu pe urmele Jucu: investitii de 60 de milioane de euro in doua parcuri industriale

In comuna Feleacu, situata la doar 7 kilometri de municipiul Cluj-Napoca, se vor construi doua parcuri industriale, administrate de Tetarom, societate aflata in subordinea Consiliului Judetean.

 

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, a anuntat astazi ca unul dintre parcuri va fi logistic si va cuprinde un incubator de afaceri. Acesta se va intinde pe 85 de hectare si va fi amplasat in apropierea centurii Valcele-Apahida.

 

Cea de-a doua zona economica din comuna Feleacu va fi amplasata tot in apropierea centurii si va cuprinde un parc solar pe o suprafata de aproape 100 de hectare. Alin Tise a anuntat ca investitia in acest al doilea parc este de cel putin 50 de milioane de euro, iar conducerea Tetarom, societatea care administreaza si alte trei parcuri industriale ale CJ Cluj, este deja in negocieri cu un investitor privat pentru dezvoltarea parcului.

 

In total, investiile realizate in comuna Feleacu ar urma sa se ridice la 60 de milioane de euro.

 

Consiliul Judetean Cluj mai detine, prin societatea Tetarom, inca trei parcuri. Tetarom I are 32 de hectare si este ocupat de firme cu activitati in domeniile software, electronica, telecomunicatii sau automatizari industriale. Tetarom II, care are 12 hectare, este ocupat integral de firma americana Emerson, iar Tetarom III, din comuna Jucu, este ocupat de firma Nokia.

 

Foto: tetarom.ro

Comentarii Facebook