Vineri 2 Decembrie

Companiile IT AROBS și PitechPlus din Cluj se alătură protestului pentru construirea de autostrăzi


Două companii IT din Cluj-Napoca vor protesta vineri alături de toți angajații, cerând construcția de autostrăzi. 

Totul a pornit de la omul de afaceri Ştefan Mandachi din Suceava, care a construit un metru de autostradă din fonduri proprii și a lansat o provocare națională. La cele două companii din Cluj-Napoca 1.100 de angajaţi vor opri vineri, timp de 15 minute.

Ne alăturăm mișcării #RomaniaVreaAutostrazi, iar vineri 15.03, la ora 15:00, timp de 15 minute vom sista activitatea celor 300 de angajați din cele două sedii (Cluj-Napoca și Târgu-Mureș) pentru că evoluția tehnologică este direct proporțională cu dezvoltarea infrastructurii, iar dezvoltarea necesită implicare. Suntem ambițioși, vrem să lansăm următoarea soluție revoluționară de mobilitate urbană și ne dorim să începem din țara noastră pentru că România poate fi un jucător important în UE dacă ne setăm corect obiectivele și muncim la îndeplinirea lor.

”În decursul a celor peste 10 ani petrecuți în Franța am știut întotdeauna că o sa revin în România. Nu a fost o decizie, a fost doar un obiectiv pe care mi l-am setat și pe care l-am respectat. PitechPlus este o companie fondată 100% cu capital românesc și vom face tot ce putem pentru a ajuta la dezvoltarea României.

#ȘîEu este despre ce putem să facem împreună pentru o Românie mai bună. Începem cu 15 minute, vedem apoi”, a scris Bogdan Herea, CEO PitechPlus, care i-a provocat pe Voicu Oprean - AROBS, Calin Vaduva - Fortech și Iulian Iuga - Accesa.

Voicu Oprean a răspuns.

Salut mişcarea #RomâniaVreaAutostrăzi, iar vineri, la ora 15, timp de 15 minute vom sista activitatea celor peste 800 de colegi şi colaboratori din toate sediile din România: Cluj-Napoca, Suceava, Iaşi, Baia Mare, Târgu Mureş şi Arad. #ŞiEu vreau autostrăzi. #ŞîEu vreau o Românie conectată şi sigură! #ŞiEu provoc să se alăture mişcării lansare de Ştefan Mandachi toţi clienţii şi colaboratorii noştri, cei care conduc cele peste 7.000 de firme româneşti şi internaţionale cu care lucrăm şi folosesc produsele şi serviciile noastre. Să începem, cu toţii, cu aceste 15 minute! Şi să nu ne oprim aici!”, a scris Voicu Oprean, pe Facebook.

Afaceristul Ştefan Mandachi, din Suceava, care a construit primul şi singurul metru de autostradă din Moldova, i-a provocat pe români să se alăture protestului lui: să oprească activitatea în 15 martie, la ora 15, timp de 15 minute.

Comentarii Facebook