Compania românească CORAL IMPEX, premiată cu THE BIZZ 2017 pentru excelența în afaceri (P)



Compania romaneasca de deratizare si dezinsectie CORAL IMPEX, a fost premiata de Confederația Mondială a Întreprinderilor (WORLDCOB) cu unul dintre cele mai importante premii de afaceri din lume: "The BIZZ 2017". Această distinctie deosebita i-a fost acordata companiei Coral Impex in data de 3 mai, 2017 in cadrul unei ceremonii oficiale organizată la Hotel Intercontinental, București.

În edițiile anterioare, ceremoniile de premiere The BIZZ au avut loc în orașe precum Houston, New York, Punta Cana, Panama, Cusco, Roma, Mumbai, Orlando, Barcelona, Miami, Bahamas, Doha, Abu Dhabi, Atena, Las Vegas, Muscat, Washington și Monaco.

WORLDCOB este o organizație din Houston, SUA, care promovează dezvoltarea și creșterea a peste 3.000 companii din peste 120 de țări și recunoaște și stimulează creșterea companiilor și a oamenilor de afaceri, precum și promovarea responsabilității sociale a întreprinderilor. Toate acestea sunt realizate prin The BIZZ, un premiu care recunoaște excelența în afaceri. Prin acest triumf, Coral Impex a devenit membru de elita al WORLDCOB, alaturi de numeroase alte companii de succes, din Qatar, Bahrein, Emiratele Arabe Unite, Turcia, Oman, Arabia Saudita, Liban, Romania si altele.

Dedic acest premiu tuturor angajatilor companiei, care au inteles ca succesul nu se poate obtine decat prin munca asidua si eforturi continue”, a declarat Alexandru Badea, directorul general si unicul actionar al companiei Coral Impex.

Coral Impex este o companie cu capital 100% romanesc, specializata in prestarea serviciilor profesionale de deratizare, dezinsectie, dezinfectie si tratamente fitosanitare. Cu un efectiv de peste 250 angajati si puncte de lucru in 11 mari orase ale tarii, Coral Impex a ocupat locul 1 pe tara intre firmele cu acelasi profil de activitate intr-un clasament realizat in 2016 de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (functie de cifra de afaceri). De-alungul existentei sale de peste 20 de ani, Coral Impex a reprezentat cu mandrie Romania in cadrul a numeroase festivitati internationale de premiere a excelentei in afaceri, organizate in tari precum: SUA, Franta, Germania, Marea Britanie, Emiratele Arabe Unite, Elvetia, Turcia s.a.

Comentarii Facebook