Joi 30 Martie

Cluj Arena a primit 12 milioane de lei din rambursări de TVA! Banii vor fi folosiți pentru dezvoltarea stadionului

 

Direcția de Finanțe Publice Cluj a rambursat TVA în valoare de 12 milioane de lei societății Cluj Arena, care gestionează stadionul municipal.  

 

Vorbim despre 12 milioane de lei pe care cei de la Finanțe, în urma unui control, au stabilit că trebuie să îi primească SC Cluj Arena. Banii reprezintă TVA -ul achitat la construirea stadionului”, a declarat directorul interimar al SC Cluj Arena SA, Radu Rațiu.

 

Remus Lăpușan, liderul consilierilor PSD din Consiliul Județean (CJ) Cluj, a declarat că destinația banilor va fi stabilită printr-o hotărâre ce se va lua în plenul CJ Cluj.

 

Sunt 3 milioane de euro din care vom termina lucrările la Cluj Arena, vorbim despre pista de atletism interioară, unde mai trebuie 60.000 de euro. De asemenea, vom elabora proiectele pentru susținerea sportului de masă, cum ar fi atletismul între școli, dar și alte inițiative. 

 

De asemenea, vom analiza varianta în care o parte din bani să îi investim în infrastructura județului, unde avem mare nevoie de fonduri”, a declarat Remus Lăpușan.

Comentarii Facebook