Cinci motive pentru care să alegi telefonul iPhone XR!


 Deși la prima vedere iPhone Xs pare net superior lui Iphone Xr, există destule motive pentru care R este în fața lui S în alfabet. iPhone Xr a fost lansat pe piață ca fiind versiunea low cost a anului 2018 a celor de la Apple, dar, cu toate acestea, iată 5 motive pentru care iPhone XR poate fi o alegere mult mai bună:

1. Raportul calitate-preț

Pe lângă faptul că iPhone Xr este mult mai ieftin decât iPhone Xs, acesta are elemente tehnice la fel de bune. Toate cele trei modele de iPhone lansate în 2018 au o cameră foto frontală de 7 MP, sistem FaceID, cât și același tip de procesor - A12 Bionic și același sistem de operare – iOS12 și, toate cele trei modele acceptă două sim-uri: un nano-SIM fizic cât și un SIM electronic sau eSIM.

2. Camera foto

Spre deosebire de iPhone Xs și Xs Max, iPhone Xr prezintă o singură cameră foto pe spate. Specificațiile acesteia sunt destul de bune: 12 MP, stabilizare optică a imaginii, Smart HDR, etc. Diferența se datorează zoom-ului, unde iPhone Xr are un zoom digital de 5x, în timp ce Xs și Xs Max au atât zoom digital de 10x, cât și zoom optic de 2x.

Însă, iPhone Xr prezintă un avantaj major în realizarea portretelor în spații slab luminate. Pentru că iPhone Xs nu poate realiza portrete decât folosind lentilele tele, iPhone Xr realizează acest tip de fotografii mult mai clar și cu mai puțin zgomot de imagine.

3. Bateria

Conform celor de la Apple,bateria unui iPhone Xr ar trebui să se consume în aproximativ 16 ore, la o singură încarcare. Atât iPhone Xs cât și Xs Max au o durată a bateriei de aproximativ 13 ore. Aceste 2-3 ore în plus pe care iPhone Xr le conferă nu sunt de neglijat, fiind un motiv destul de bine întemeiat pentru a lua în considerare achiziția unui astfel de telefon.

4. Culoarea

iPhone Xs și Xs Max au fost lansate în trei opțiuni de culori: argintiu, gri și auriu, și, deși iPhone Xr reprezintă versiunea mai ieftină a telefoanelor lansate de către cei de la Apple în 2018, acesta se poate achiziționa în una din cele șase optiuni de culori: negru, alb, galben, roșu, albastru și corai sau portocaliu. Acest lucru oferă utilizatorilor o posibiliate mult mai mare de personalizare a telefonului propriu.

5. Ecranul

Comparativ cu ecranul lui iPhone Xs Max, cel al lui iPhone Xr pare micuț. Cu toate acestea, iPhone Xr are ecranul mai mare decât varianta simplă de Xs. Astfe, situat între cele două, cu o diferență de 0,4 inchi, respectiv 0,3 inchi, iPhone Xr îți permite să vizualizezi informații pe un ecran mult mai larg.

iPhone Xr nu se lasă mai prejos, reprezentând o opțiune foarte bună atât pentru cei ce își doresc o versiune de iPhone mai accesibilă ca și preț, cât și pentru cei ce studiază aspectele tehnice și și-ar dori un telefon cu un procesor bun, dar și cu o baterie durabilă.

Comentarii Facebook