Chiriile din Cluj-Napoca! Orașul este cel mai scump din țară, după București


Piața chiriilor traversează o perioadă de acalmie și este un moment bun pentru cei care doresc să își găsească o locuință la un preț mai bun. Un top național, arată că în Cluj-Napoca cel mai ”ieftin” este cartierul Mărăști.

Potrivit imobiliare.ro, chiriile în Cluj-Napoca variază între 160 de euro și ajung și la 330 de euro.

Garsoniere: În Mărăşti, cel mai căutat cartier din Cluj-Napoca, la 160 de euro este scoasă pe piaţă o locuinţă mobilată şi utilată, în stare bună, cu o suprafaţă de 28 de metri pătraţi, situată la ultimul etaj într-un bloc cu patru etaje.

Două camere: Clujul este cel mai scump oraş din țară pentru studenţi pe segmentul locuinţelor cu două camere. Aici, majoritatea chiriilor se situează în intervalul 250-280 de euro pe lună. Cu 250 de euro, poate fi închiriat un apartament cu o suprafaţă utilă de 50 metri pătraţi, complet mobilat şi utilat, situat la etajul doi sau trei într-un imobil cu patru etaje.

Trei camere: Cluj-Napoca este, şi de data aceasta, cel mai scump centru universitar al ţării (în afară de Capitală) în materie de chirii. Pentru apartamentele cu trei camere din cartierul Mărăşti, chiriile cerute de proprietari pornesc de la 300-330 de euro. La acest preţ este scos pe piaţă un apartament utilat şi mobilat, cu o suprafaţă utilă de 74 de metri pătraţi, situat la un etaj intermediar într-un bloc cu patru nivele, la doar cinci minute de ISE.

Comentarii Facebook