Chiriile din Cluj au explodat înainte de UNTOLD. Cât trebuie să scoată din buzunar cei care vor să stea la un cămin studenţesc


Cel mai mare festival de muzică din România și unul dintre cele mai mari din lume bate record după record privind costul cazării. Ca în fiecare an, chiriile din Cluj-Napoca explodează pe durata UNTOLD. Clujenii cu apartamente fac bani buni din chirii, dar nu se lasă mai prejos nici Universitatea Babeș-Bolyai. 

Pentru că vor fi circa 100.000 de festivalieri pe zi, cazările sunt insuficiente. Astfel, pachetul la un hotel de cinci stele, pentru patru nopţi de cazare cu mic dejun, în perioada 4-8 august, a ajuns la 15.000 de lei (n.red. 3000 de euro) în camera dublă standard şi 17.000 de lei în camera dublă premium. Vorbim și despre cel mai nou hotel din Cluj, care are locația chiar în festival. 

Untold are loc între 4 şi 7 august la Cluj-Napoca pe stadionul Cluj Arena şi avea opt scene. 

Cât costă să stai la un cămin studenţesc în perioada festivalului Untold

Pentru camerele în căminele studenţeşti, festivalierii vor da 500 de euro pentru a locui pe durata Untold. Acestea se află în internatele Universităţii Babes-Bolyai, au pază permanentă şi recepţie non-stop. Deşi mai sunt trei săptămâni până la începerea celui mai mare eveniment de acest gen din ţară şi unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, cu greu mai poţi găsi un loc de cazare. Nu este de mirare că prețurile sunt exagerate. 

Comentarii Facebook